Vakantiepark It Wiid

Eernewoude, Friesland, Nederland

  • Watersport
  • Nationaal park
  • Bij Leeuwarden

reviews

8.5

Vakantiepark Vakantiepark It Wiid scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 560 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak

Bekijk 560 reviews

8
Naam: Wilma Molenaar
Datum: 30 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het is wintertijd, dus niet alle extras zoals restaurant e.d zijn open, maar de ligging is prachtig aan het water, leuke omgeving
9
Naam: Hooijmeijer
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Ons huisje (428) is zichtbaar geüpdatet! Heel fijn. Paar kleine dingetjes: kitnaden bij het bad mogen opnieuw en een iets lagere salontafel zou iets fijner zijn. Maar dat zijn kleine dingen; hebben heerlijke dagen gehad in dit fijne huis!
7
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooi huis. Maar verder was alles gesloten op het park. Zelfs geen bestelling van broodjes of eten mogelijk. Niets te doen voor kinderen.
8
Naam: GJ Achterhuis
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Robert van den Akker
Datum: 26 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij vonden de schoonheid van de accommodatie niet echt dat wat je zou verwachten . Hebben volgens mij deze locatie schoner achter gelaten dan we ontvangen hadden. Dat vind ik toch wel jammer en dat terwijl je juist in deze tijd zou verwachten dat de puntjes op de i worden gezet om de klanten heel erg tevreden te houden .
8
Naam: M. Lamaker
Datum: 15 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooi park, leuke huizen, beetje sombere kamer maar verder prima. Genoten van de bestelde en bezorgde gourmet set plus vlees etc, heerlijk van gegeten, was echt top.
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prettig contact met de receptioniste en telefoniste en uitstekende service bij een onverwachte gebeurtenis.
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij waren enthousiast over het park mede door de ligging in een schitterend natuurgebied. Om die reden komen wij graag nog een keer terug. De vakantiewoning viel ons enigszins tegen. De woning was schoon, maar niet meer dan dat (veel spinnen rag) . Met name de badkamer boven gaf ons, door de verouderde voegen, de indruk dat deze niet schoon was, al was hij dat wel. De verlichting in de badkamer boven is voor deze tijd van het jaar ronduit slecht. De DvD speler was defect. Daarnaast kwam de aanwezigheid van een bedrijf, naast de vakantiewoning, ons een beetje vreemd over. Wellicht komt deze opmerking wat negatief over, maar zoals wij al aangaven komen wij zeker nog een keer terug, in een andere woning wellicht en.. met name voor de prachtige omgeving, niet zozeer voor het park zelf.
10
Naam: Dirk van Nieuwerburgh
Datum: 9 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Leuke en goede ervaring aan dit voor ons het eerst geboekte park van de vele die we al hebben gedaan.
9
Naam: Jelle Postma
Datum: 8 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
7
Naam: Stefaan Hauters
Datum: 6 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een leuk huisje aan het water, gezellige inrichting. Leuke terrasjes in de tuin. Sauna werkte perfect! Minpunten: het was er niet echt proper: spinnenwebben, stof op en in de kasten, zelfs afval van vorige bewoners (plastic zak onder één van de bedden, suiker in de kasten). Aangekleefde, aflopende vloeistof aan de sofa, ... Bijkomende minpunten: de 2de TV op de kamer werkte niet (is gemeld, maar niet opgelost), TV in de woonkamer had geen geluid, waardoor we de 1ste dag geen TV konden kijken. De 2de dag zijn ze de digibox komen wegnemen, we hadden terug geluid, maar we konden geen digitale TV meer bekijken hierdoor. Dat is jammer, hier was ook geen verdere communicatie over.
9
Naam: Claude Vissers
Datum: 6 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prima accommodatie op een hele mooie plek. Goede voorzieningen en klantvriendelijke medewerkers.
7
Naam: Dyon van Bremen
Datum: 2 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het bungalowpark ziet er goed uit en is in alle rust opgezet, de accommodatie daarentegen is al een paar jaar toe aan een renovatie. Fotos van de website komen totaal niet overeen, de faciliteiten kloppen op papier dan weer wel. Helaas was het restaurant aan onze kant van het water gesloten, de pont gaat tot 18:00 wat afhalen/uiteten gaan bemoeilijkt. De omgeving is wel schitterend en maakt een hoop goed.
9
Naam: Klaas Berends
Datum: 1 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Super
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Jammer dat erg veel gesloten was tijdens herfstvakantie Zuid, zoals expositie Lancaster, eetgelegenheid.
9
Naam: Hans Konijnenbelt
Datum: 30 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooi huis op een al even mooi en ruim opgezet park.
10
Naam: Anoniem
Datum: 30 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Geweldig
10
Naam: Freya Vanderhaegen
Datum: 29 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij hebben geweldig genoten en komen zeker terug 😃
8
Naam: Kim Nusselder
Datum: 29 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We hebben een heerlijk verblijf gehad en genoten van de rust op het park, de jacuzzi in de tuin en de sauna in de accomodatie. Een tip is nog wel om de ramen beneden ook te voorzien van horren want het was savonds een ware muggenjacht. De jacuzzi is echt een top toevoeging aan het huisje, wij begrepen van de receptie dat deze er nog niet zo lang staan. Tip misschien nog een droogloopmat te leggen bij de deur die lijdt na de tuin en dus de jacuzzi. Wanneer je nat uit Jacuzzi komt is het wel even zoeken hoe je zonder het laminaat binnen heel nat te laten worden toch richting de badkamer komt.
10
Naam: Patrick Lange
Datum: 26 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooi huisje op een werkelijk schitterende locatie...
9
Naam: Wendy
Datum: 26 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het huisje was erg oud, toen we binnen kwamen ook niet 100% schoon. Meubels plakten, alles stonk naar een gourmetlucht waardoor we zelf maar een pannetje azijn hebben opgezet. We sliepen namelijk ook in de woonkamer met een gat in de deuren. De gehele geur bleef daar in hangen en was erg onprettig. De omgeving is echt heel mooi en het boottochtje was super. Voor ons alleen niet voor herhaling vatbaar hierdoor.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prettig huisje, mooi aangelegd park, uitstekende locatie in de natuur.
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
10
Naam: Ron Blokzijl
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Fijn gezellig park
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Zeer mooi en heel rustig
10
Naam: Pim Nolden
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Volgend jaar weer. Voor de vierde keer op rij
7
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.