Buitenplaats De Hildenberg

Appelscha, Friesland, Nederland

  • Luxe villa’s
  • Golfbaan
  • Natuurgebied

reviews

8.6

Vakantiepark Buitenplaats De Hildenberg scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1685 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf

Bekijk 1685 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zijn al een aantal keren op dit park geweest, de rust daar houden we van. En de vakantiehuizen, met de tuinen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park. Ligt in mooi natuurgebied. Keurig onderhouden.
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park met goede golfbaan en andere faciliteiten.
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuke golfbaan en heerlijk rustig en ruim opgezet park
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De rust en ruimte
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Van begin tot eind een heerlijk, ontspannen en welkom weekend ervaren.
9
Naam: Mennolt Langedijk
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer gastvrij ontvangen, nadat het geboekte huis niet doorging door omstandigheden werd er een goed alternatief aangeboden op het laatste moment. Complimenten aan het personeel zeer vriendelijk en gastvrij en behulpzaam. Wij hebben zeer genoten van onze vakantie ondanks de omstandigheden.
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dit was de tweede keer dat we hier waren. Het is weer heel goed bevallen. Ons is nu wel duidelijk dat er veel kwaliteitsverschil bij de huisjes is. Jammer dat je dit niet weet van tevoren . Het vorige huisje was beter . Maar verder super… locatie, golfbaan , service, restaurant, medewerkers etc Wij komen zeker l terug.
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Uitstekend!
7
Naam: Anoniem
Datum: 12 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
- een seniorenoord, dus heerlijk rustig. Maar meer speeltuinen/kindervoorzieningen zou het voor gezinnen aantrekkelijker maken - ruimere openingstijden van de receptie en de speelhal - net park en nette huisjes, maar de inrichting mag wel wat meer up to date - verhuur bakfietsen en dagdeel verhuur fietsen - elke dag verkoop verse broodjes - gratis toegang tot openlucht zwembad
7
Naam: Anoniem
Datum: 8 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geen vriezer in de koelkast. Ramen kunnen niet worden vast gezet om te luchten. Het ventilatie systeem maakt veel lawaai zodat wij hem gewoon moesten uit zetten als wij gingen slapen. Er word veel te hard gereden op het park met autos Weinig speeltuin voor de kinderen op het park
8
Naam: Arno van der Heijden
Datum: 7 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park met mooie ruime huizen. Minpunten voor ons waren: gevoelsmatig gericht op ouderen, inrichting accomodatie beetje gedateerd, weinig te doen voor kinderen.
5
Naam: Sabrina Lagendijk
Datum: 6 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vond het jammer dat er voor kinderen niets te doen was zeker omdat het vakantie was. Ook was er geen winkeltje of een broodjes service. Niet dat wij hebben kunnen vinden of ons is verteld in ieder geval. Speeltuintje en indoor speeltuin was zo klein dat het eigenlijk geen naam mag hebben. Huisje was verder prima in orde. Meubels waren wel wat smoezelig maar wel ruim en rustig. Miste overigens wel een magnetron in het huisje.
10
Naam: Carla Beukers
Datum: 4 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Echt een heel fijn park Ik zou het iedereen aanraden Groot huis dus iedereen eigen slaapkamer Mooie golfbaan voor de deur alles is ruim opgezet buiten zwembad speeltuin echt van alles voorzien fijn park voor ieder wel wat te doen We gaan er graag en zeker weer naar toe
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk weekend weg geweest met mijn gezin. De rust was fantastisch, de golfbaan die door het park liep was leuk om naar te kijken. De inrichting van het huisje was wat gedateerd, de luxe daarintegen helemaal fijn. We zijn zeker tot rust gekomen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 2 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
rustig park voor oudere mensen voor kinderen weinig tot niets te doen weinig buiten speelplaatsen op het park buiten het park is er in de omgeving wel voor kinderen voldoende aanwezig om je te vermaken voor golfvers een perfecte locatie
8
Naam: Benny Peeters
Datum: 30 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dit was onze vierde keer dat we hier waren en we komen zeker nog terug. Alleen jammer dat we deze keer niet in een proper huisje zaten. De vorige keren wel.
8
Naam: M.J.G. van den Berg
Datum: 29 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne week gehad, heerlijk gegolfd. Super vriendelijke golf receptie. Dit was de 5e keer dat we dit park bezocht hebben, hoewel deze laatste accommodatie ons tegen gevallen is (zeer sober ingericht, verdiend aandacht te worden gegeven aan onderhoud, nog niet eens een vriesvak in de koelkast, is niet van deze tijd en past niet bij de uitstraling van dit park), hopen we zeker nog eens terug te komen, wel in een andere accommodatie. We verbleven in Roegte 3
10
Naam: Anoniem
Datum: 29 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldig!! Zeer fijn verblijf in Koele 9. Ruime, nette woning. Sfeervol ingericht. Tezamen met Koele 8 gehuurd. Als gehele familie met 2 gezinnen een hele fijne en ontspannen vakantie gehad. Super bedankt voor alles. Hartelijke groet, Carla Kleijer Mobiel.nr. 0683208256 @mail: ckl0404@hotmail.com
8
Naam: Laura Winnaar Frey
Datum: 29 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 27 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Enorm genoten.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi vakantiepark, mooie bungalows. Incheck had wel wat eerder mogen zijn ( 16.00uur wel wat laat ) en outcheck wel een uurtje later ( 10.00 uur te vroeg ). Verder mooi weekend gehad in de bossen en op de heide van Appelscha.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een heel fijn verblijf gehad en komen graag terug
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Verblijf prima Hygiënisch en schoonmaak is minder
8
Naam: Ans Stegeman
Datum: 23 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig huis, zijn vorig jaar ook geweest, toen geen probleem en daarom nu ook geboekt! Helaas de schoonmaak liet erg te wensen over! Dit gemeld en oplossing was om een schoonmaakster te laten komen. Wij met 8 pers. Weekend weg en dan iemand zien schoonmaken? Ze was met 4 uur niet klaar geweest!
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De rust, mooi park, veel ruimte in en om de huizen, golfbaan, natuur, restaurant, allemaal pluspunten
9
Naam: Fam. Piersma
Datum: 19 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Voor het eerst sinds jaren weer eens bij Roompot geboekt. Hildenberg, mooi park, prettig en ruim vakantieverblijf dat goed geoutilleerd is. Mooie ligging en nabij allerlei voorzieningen voor jong en oud. Wij komen er graag nog eens terug.
8
Naam: Desire Brouwer
Datum: 19 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi, rustig park. Prachtige fietsroutes. Alleen klein winkeltje ontbreekt. Voor kinderen weinig te doen. Voor rustzoekers, wandelaars en fietsers geweldig park. Ook 4 fietsen pasten in de berging. Mooie grote tuin met veel privacy.

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.