Landgoed 't Wildryck

Diever, Drenthe, Nederland

  • Zwembad
  • Natuurgebied
  • Ruime landhuizen

reviews

8.6

Vakantiepark Landgoed 't Wildryck scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 2055 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 2055 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 21 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij zijn 7 januari gekomen en 9 januari kreeg ik griep. Ook mijn zoon heeft in mindere mate griep gehad. 20 Januari was ik beter en 21 januari gingen we naar huis. Kortom ik heb de supermarkt van Diever gezien en de binnenkant van het mooie landhuis. Heel jammer. Vriendelijke groet, Fam. Hofland
9
Naam: Carola Zum Voerde Sive Voerding
Datum: 21 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het was weer fijn vertoeven op Wildryck. Fijn park in een mooie omgeving, met fijne accomodaties
9
Naam: René van Wingerden
Datum: 21 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We komen al vele jaren in wildrijk en hopen dat ook nog vele jaren te kunnen doen. Prachtig en rustig kleinschalig park op een prima locatie voor uitstapjes
9
Naam: Stefan Hagoort
Datum: 21 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: H Kessels
Datum: 19 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Comfortabele huizen op rustig park
9
Naam: Albertus Vrolijk
Datum: 17 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Goed bij de bossen
10
Naam: Anoniem
Datum: 14 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtig park en prachtige ligging
10
Naam: Ron van Doorn
Datum: 14 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij zijn in tientallen parken van Roompot en de concurrent geweest, maar dit park is qua uitstraling, ligging, netheid en groen de mooiste.
10
Naam: Anoniem
Datum: 10 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Debby de Haan
Datum: 8 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijn, ruim park. Prachtige omgeving. Vriendelijk personeel. Huisjes zijn ruim en knus.
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Rust en thuisgevoel
10
Naam: Siobhan Tengnagel
Datum: 7 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wat een geweldige accomodatie! De ligging is ook perfect. Wij hebben enorm genoten van de natuur en missen ons vriendje babbel (de eekhoorn) nu al. Die kwam elke ochtend bij het huisje neuzen. Wij vonden het park netjes en schoon en kindvriendelijk. Super net ontvangst. Zeker tot de volgende keer.
10
Naam: Anoniem
Datum: 7 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij vinden landgoed t wildryck helemaal top. Er heerst een ontspannen en gezellige sfeer op het park. Je kunt hier heerlijk genieten van je rust. Prachtige ligging zo aan de bosrand en de landhuizen zijn erg comfortabel. Heerlijk bijgekomen van een druk jaar.
9
Naam: Martin Wijnia
Datum: 7 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtig park. Ondanks minder goed weer erg leuk verblijf gehad. Martin Wijnia
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ontzettend fijn verblijf, goed onderhouden en prachtige omgeving. Enige minpunt vond ik de beperkte openingstijden van de receptie.
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Jeannette Thomassen
Datum: 7 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een erg mooi en net park op een heel mooie locatie. Jammer van de beperkingen die momenteel gelden. Dan hadden we ook graag gebruik gemaakt van de faciliteiten.
9
Naam: Anoniem
Datum: 6 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 3 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ontspannen
10
Naam: Edwin Molenbeek
Datum: 3 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Met de hond hier verbleven en het is er tijdens de jaarwisseling heerlijk rustig gebleven. De hond heeft zonder angst de gehele avond en nacht lekker geslapen. We komen zeker op dit park weer terug
10
Naam: A. Hofman
Datum: 3 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Park het wildryck is een ontzettend fijn park als je op zoek bent naar rust❤
5
Naam: Anoniem
Datum: 3 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zoals ik vermelde was het huisje om 15.00 nog niet klaar. Wij hadden een bepaald huisje aangeven bij de reservering en toch kregen wij een ander huisje. Wildryk is een vuurwerk vrije park, daar hebben wij voor gekozen vanwege onze hond, voor het 2de jaar op rij werd er weer vuurwerk afgestoken en daar balen wij ontzettend van. Wij komen jaren bij Wildryk maar dit zal de laatste keer zijn. Mvg, Kitty van Rijn
Wat jammer dat jullie niet (geheel) hebben genoten van het verblijf. Erg vervelend dat er toch vuurwerk werd afgestoken (ondanks) het landelijke vuurwerkverbod. Dit is zeker iets wat wij meenemen naar het volgende jaar. Hopelijk mogen wij u toch nogmaals ontvangen op één van onze Roompot parken voor een betere ervaring!
Reactie van Roompot
10
Naam: R.L. Reinders
Datum: 2 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtig huisje.mooie ligging. Het was schoon, netjes en gezellig in gericht. het was een rustig park, geen lawaai overlast. Zeker een locatie om nog eens terug te komen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben genoten van ons verblijf en het park..we komen zeker nog eens terug
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Echt een heerlijk verblijf gehad. Huisje was comfortabel en schoon. Ligging prachtig! In een woord, top!
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Suzanne Ulehake-Hartman
Datum: 20 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben heerlijk genoten. Huisje was schoon. Vriendelijk personeel.
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Keurig park , mooie omgeving en vriendelijke mensen.
9
Naam: F Cornelisse
Datum: 18 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Rustig!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.