Landgoed 't Wildryck

Diever, Drenthe, Nederland

  • Zwembad
  • Natuurgebied
  • Ruime landhuizen

reviews

8.7

Vakantiepark Landgoed 't Wildryck scoort gemiddeld een 8,7

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 2229 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad

Bekijk 2229 reviews

9
Naam: Tia Prins
Datum: 3 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig park, op mooie locatie. Fijne vakantie gehad. Veel gefietst en gewandeld. Hier is de omgeving ideaal voor. Als we nog een keer komen, dan zoeken we een huisje achter op het park. Vooraan toch veel last van de doorgaande weg.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustgevend
9
Naam: J.A van der Meijden
Datum: 2 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima; we komen zeker terug.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park, mooi tuin bij huisje. Huisje zeer verouderd kan wel wat aandacht gebruiken, maar afknapper zijn wel gele dekbedden met vlekken dan vraag ik me wel de vlekken op het blauwe matras af
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi verblijf qua huisje en park. Ligging bij natuurgebied met veel mooie verrassende fietsroutes. Daarbij geldt dat Diever met de fiets makkelijk te bereiken is en dat daar de belangrijkste zaken te verkrijgen zijn.
8
Naam: P. van Kammen
Datum: 27 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben het fantastisch gehad en komen zeker nog eens terug.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig park direct gelegen aan het uitgestrekte bos met vele wandelmogelijkheden.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig vakantiehuis in een mooie omgeving.
8
Naam: Tom Nobels
Datum: 24 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gezellig park in een gezellige omgeving
10
Naam: Peter van Erkel
Datum: 24 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Een heel fijn rustig park vriendelijk personeel,komen al veel jaren hier ,alleen maar goede ervaringmvrg ps van Erkel
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Met name rust en privacy vinden wij passen bij het omschrijven van dit park
10
Naam: H. Marges
Datum: 24 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk vakantiepark in een mooie omgeving met veel fietsmogelijkheden. Alle vakantiewoningen zijn erg mooi gelegen op een ruime kavel met begroeiing.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een zeer net park, de huisjes hebben veel privacy. De omgeving is uitermate geschikt om te wandelen en te fietsen. Zeker de moeite waard.
8
Naam: C.M. de Vlieger
Datum: 21 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park is erg mooi en keurig onderhouden. Jammer het huisje waarin we verbleven erg donker lag waardoor we binnen constant licht aan moesten doen. Ook was er weinig mogelijkheid om buiten te zitten bij het huisje omdat er nauwelijks zon in de tuin kwam.
9
Naam: Bakker
Datum: 20 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi, rustig park in een prachtige omgeving!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Jan Alex van den Berg
Datum: 19 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel mooi gelegen park met mooie huisjes
9
Naam: Nico Smink
Datum: 18 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
heerlijk rustige vakantie in een mooie omgeving
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi aangelegd park met veel groen, waardoor er ook genoeg privacy aanwezig is. Ook het onderhoud van het park ziet er goed uit.
9
Naam: J.S De Kok
Datum: 17 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het verblijf was netjes totdat we goed gingen kijken . Ik heb het al aangegeven in de enquete en aan de receptie dat er een aantal stoelen aan slijtage onderhevig waren. Ook dat de sloten vrij stroef open en dichtgedraaid konden worden.Iemand met slecht werkende handen zou er moeite mee hebben. Ook de kasten waren naar onze begrippen niet voldoende in de slaapkamers qua inhoud bedoel we. Te klein voor 6 personen en voor een langer verblijf dan 2 weken. Doordat we de berging niet open konden krijgen konden we het verblijf helaas niet veegschoon opleveren. Verder waren de medewerkers welwillend om mee te werken en hebben we zoals altijd een fijne tijd in t Wildrijck. ( voormalig camping Ellert en Brammert).Wij komen bijna elk jaar en hebben het hier altijd fijn dus daar ligt het niet aan.Alleen af en toe wat kleine dingetjes. Wij hopen om volgend jaar weer te boeken. Met vriendelijke groet, Fam. De Kok. 3904RB Vdaal.
10
Naam: Gerda Sprokkerieft
Datum: 17 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een geweldig park met mooie complete vakantiehuisjes in een mooie omgeving
9
Naam: Pieter Visser
Datum: 17 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park, mooie ligging en genieten voor diegene van rust houden (wij dus), landhuizen moeten een update hebben qua keukenapparatuur, badkamer en stallingsmogelijkheden van bv fietsen.
9
Naam: Niek van de Panne
Datum: 14 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super goed gevoel op het park met een mooi huisje .Mooie omgeving
10
Naam: Ed Laurman
Datum: 13 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alweer een super fijn verblijf, zo sfeervol en schoon, helaas kunnen we dit huisje met mijn ouders niet meer huren, mijn vader van 84 was snachts van de trap gevallen, maar samen komen we zeker terug.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De rust, en de ruimte rond het verblijf en verder natuur, bebossing en derg.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het park heeft ons positief verrast. Echt mooi onderhouden, veel privacy, prettige sfeer op het hele terrein, niks moet, het nieuwe terras en speelterrein voor de kids. Super!

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.