Landgoed 't Wildryck

Diever, Drenthe, Nederland

  • Zwembad
  • Natuurgebied
  • Ruime landhuizen

Adres

Landgoed 't Wildryck

Groningerweg 13
7981 LA Diever
Drenthe
Nederland
+31(0)521-591207

Reisinfo

Aankomst

Uw accommodatie kunt u op de dag van aankomst tussen 15.00 en 17.00 uur betrekken. Heeft u een kampeerplaats geboekt? Deze is vanaf 13.00 uur beschikbaar. De receptie is op aankomstdagen geopend tot 17.00 uur. Indien u door omstandigheden niet in staat bent voor deze tijd aan te komen, verzoeken wij u contact op te nemen met de receptie via 0031 (0)521 591 207.

Vertrek

Op uw vertrekdag wordt u vriendelijk verzocht voor 10.00 uur uw vakantieverblijf te verlaten. Verblijft u op een kampeerplaats, dan dient u deze om uiterlijk 11.00 uur te verlaten.

Na uw vertrek zal de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf controleren op reinheid, eventuele inventarisgebreken en aangebrachte schade. In verband met deze eindcontrole zijn wij genoodzaakt geweest u een waarborg à € 65,- per vakantieverblijf per periode in rekening te brengen. Dit bedrag wordt 7 dagen na vertrek naar u overgemaakt, mits het vakantieverblijf achtergelaten wordt volgens onze voorschriften en indien uw IBAN-nummer bekend is. Als er (schoonmaak)werkzaamheden door de huishoudelijke dienst moeten worden uitgevoerd, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.