Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Landgoed Het Grote Zand

Hooghalen, Drenthe, Nederland

  • Bosrijke omgeving
  • Buitenactiviteiten
  • Cultuur

reviews

8.3

Vakantiepark Landgoed Het Grote Zand scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 9076 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 9076 reviews

8
Naam: Roos Nuijten
Datum: 24 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een prachtig mooi huisje in een prachtige omgeving met ontzettend veel ruimte. De inrichting was erg verouderd en toe aan vervanging, het mocht de pret niet drukken maar het was wel jammer. Met name de staat van de bedden en de schimmel in de douche waren jammer. Misschien voor toekomstige boekers handig om te weten dat de huisjes wat verouderd zijn. Daarnaast kwam er op zaterdag opeens iemand langs om iets op te meten in de accomodatie, dit hebben we als onprettig ervaren. Zoals vandaag begrepen stond de accomodatie komende week leeg, dan hadden ze dan prima kunnen opmeten. Verder hebben we een prachtig mooi weekend gehad waarvoor onze dank.
9
Naam: Marjo
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Altijd fijn om hier te zijn, jammer dat iemand het nodig vond om de hele zondag met een bladblazer bezig te zijn kijken nu al uit naar september
9
Naam: A.B. Modderman
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben genoten op een voor ons onbekend park huisje was prima alles goed onderhouden en Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen. Wij komen er graag nog een keer terug.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijk weekend gehad. Genoten van alle faciliteiten in het huisje met sauna en bubbelbad. Het huis was op het eerste oog schoon, tot je verder kijkt dan zie je toch overal stof en spinnenwebben... erg jammer want je betaalt wel 80euro voor de schoonmaak......
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Voor de derde keer een weekend in een 12-persoons bungalow doorgebracht. Ondanks het slechte weer was het, mede door de ruimte en de sfeervolle inrichting, geen straf om ons binnen te moeten vermaken!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: R.O.N. Smit
Datum: 20 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Gerard Hulsegge
Datum: 20 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Landgoed Het Grote Zand is ruim opgezet. Doordat het een al wat ouder park is, zijn de accommodaties omringd door groen. Dit geeft een gevoel van privacy en vrijheid.
7
Naam: J.H. Stam-Hansma
Datum: 20 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De ligging van het huisje was voor mij onmogelijk. Ik ben 77 jaar en alleen. Ik loop moeilijk. Het huisje lag op een heuvel met een helling met een ‘drempel’. Het toegangspad was groen uitgeslagen en glad. Er was geen blad geruimd. Ik was met een hond. Die kon ik ‘s avonds niet uitlaten vanwege de gladde helling en de volstrekt ontoereikende verlichting. In de tuin was ook ondoenlijk vanwege de enorme bladhopen. Ik vind het een mooi park, maar er zijn volstrekt geen voorzieningen voor gehandicapten. De paden zijn zo smal dat je de berm in moet om een auto te laten passeren. Hoe je dat doet met een rolstoel is mij een raadsel. Ik had met mijn rollator al forse problemen. Het is niet meer van deze tijd dat je met een rollator amper het jou toegewezen huisje kunt bereiken. Jammer want het park is mooi en de medewerkers zijn vriendelijk. Zij zeggen dat ze geen invloed hebben op de toewijzing van de huisjes. Wordt centraal door roompot geregeld. Nogmaals, jammer.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne week gehad, zelfs een midweek bijgeboekt
7
Naam: Marieke
Datum: 17 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige ruime woning!! Goede bedden! Helaas: Vuile toilet in accomodatie en erg stoffig! Vuile volle senseo apparaat in accommodatie. Vuile toiletten bij het zwembad en sauna! In onze accommodatie moesten we direct alles poetsen! Het zou fijn zijn als we een tegemoetkomend bedrag terug krijgen. Met vriendelijke groet John en Marieke
10
Naam: Marijke
Datum: 16 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig park! Heel gezellig huisje! Je loopt zo het bos in! Vriendelijke receptiemedewerkers!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Goed park. Voldoende privacy en mooie ligging. Huisjes zijn goed maar (ons huisje) was nogal sober aangekleed. Alles wit en haast geen kleur. Iets meer sfeer met kleur of mooie foto’s zou dit opwaarderen. Je bent toch even weg en dus vrolijk
10
Naam: H.M. Berg
Datum: 16 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Na aanvankelijk wat problemen met de geboekte locatie, daar bleek gewerkt te worden ivm technisch mankement, is dit door de dames van de receptie heel goed opgepakt en hebben zij dit voor ons heel goed opgelost. Complimenten aan de dames van de receptie, dit heeft ons verblijf heel aangenaam gemaakt, waarvoor dank.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heel mooi ruim opgezet park met moderne huisjes die van alles zijn voorzien.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ligging van het park is fantastisch. Ben dol op rust en natuur dus voor mij helemaal perfect. Zou heel graag nog eens gaan.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
op zich een prima ruim huis, het was niet echt vies, toch kan de schoonmaak beter. Vooral erg stoffig en de vloer leek niet heel schoon. Het park is ruim, veel groen en prachtig gelegen. Wij hebben niet veel faciliteiten nodig, dus dat kunnen we ook niet goed beoordelen. De aanwezigheid van een broodjesservice is wel fijn! Tip voor een 10 persoonshuisje: grotere vaatwasser.
8
Naam: Denise Bach
Datum: 13 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een erg rustig en fijn vakantiepark op een mooie plek lekker in een bos waar je mooie wandelingen kunt maken. Ons huisje (nr 7) was groot en prettig ingedeeld. Wel rook het in de wc naar urine en na 1 dag gebruik van de douche stond de badkamer blank vanwege een verstopte afvoer. De tafel in ons huisje had een vreemde toplaag die steeds erg plakte. Het personeel is vriendelijk. Wat wel ter verbetering vatbaar is : er is geen early check-in en dat is erg jammer want je mag pas vanaf 16.00 je huissleutel ophalen. Er is een reserveringssysteem voor broodjes maar je moet dan voor 16.00 je bestelling doorgeven dus op de eerste dag lukt dit niet. De parkshop is wel erg klein en pas open om 9.00. Op de vertrekdag is het onhandig dat je pas om 9 uur je broodjes kunt ophalen terwijl je al om 10.00 uit je huisje moet zijn. Het zou dus handig zijn om de openingstijden uit te breiden. De broodjes smaakten prima en ook de kwaliteit van de snackbar was erg goed.
8
Naam: Bas Beuker
Datum: 13 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi ruim opgezet park met veel natuur en mooie, luxe, nette huisjes. Mooie omgeving. Vriendelijke mensen Het zwembad was ook erg leuk, alleen erg vies. Tip; net als bij de berkenhorst in Kootwijkerbroek een schoenenrek voor de ingang waar iedereen zn schoenen uit moet doen. Zo blijft de vloer schoon En iets meer speelveldjes zou leuk zijn. We hebben wel genoten en vonden het een fijn park
9
Naam: Rob van der Beek
Datum: 12 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goed bevallen
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Slechte schoonmaak van het huisje, de afhandeling was niet best maar het uiteindelijke resultaat was prima: Ondanks deze ervaring hopen we volgend jaar voor de 5 e keer weer terug te komen op dit park. We gaan er vanuit dat dit geen 2e keer gebeurd!
7
Naam: Arend van Norel
Datum: 12 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
jammer dat het begint met een vies huisje en mankementen bij thuiskomst gemeld gehoorapparaat en oplader kwijt moet nog steeds antwoord hebben 3 X gebeld huisje is niet gezellig zelf leuk gemaakt met kerstversiering ook geklaagd over huisje niks meer van gehoord
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park, in een prachtige omgeving, met vriendelijk medewerkers
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk huisje, fijn rustig park
8
Naam: A.B den Burger
Datum: 10 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Lekker rustig park. alleen met out en nieuw zou het vuurwerk vrij moeten zijn. Niet iedereen houd zich daar aan. Even bij aankomst de mensen er op wijzen. Verder prima 3 weken naar ons zin gehad.
9
Naam: Cindy Maring
Datum: 9 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben een heerlijk weekend gehad. Wij komen. zeker nog een keer terug
8
Naam: Wilma van Welsen
Datum: 9 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Rustig park dat in een erg mooie omgeving ligt, midden in de bossen
8
Naam: O Wijma
Datum: 9 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.