Landgoed Het Grote Zand

Hooghalen, Drenthe, Nederland

  • Bosrijke omgeving
  • Buitenactiviteiten
  • Cultuur

reviews

8.3

Vakantiepark Landgoed Het Grote Zand scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 8638 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 8638 reviews

9
Naam: Belinda Verburg
Datum: 2 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke midweek gehad. Mooi en gezellig huis op sfeervol park.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust en ruimte
7
Naam: Wim Berkhout
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
leuke vakantiebestemming. mooi gelegen. slecht is het ontbreken van rookmelders een koolmonoxidemelders.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goede ontvangst vriendelijk personeel echt een aanrader . Schone chaletjes alles oke .
8
Naam: Mel Abels
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Allereerst wil ik zeggen dat het heerlijk vertoeven was in het huisje. Het was zo fijn dat we een midweek langer wilden blijven. het huisje waarin we zaten was helaas al verhuurd dus we moesten in een ander huisje. dit vonden we geen probleem maar wat ik wel jammer vond is dat ik opnieuw moest boeken met de daarbij behorende toeristen belasting en schoonmaakkosten en zelfs voor bedlinnen moest ik betalen. er werd me zelfs gevraagd of ik voor de baby weer een bedje erbij wilde huren. Die had ik al gehuurd dus die heb ik mee gesleept naar het volgende huisje uit principe. Ondanks het gebrek aan service hebben we nog een heerlijke midweek beleeft op Roompot Hooghalen. Ik zal het aan een ieder met kinderen aanraden al is het alleen al om de omgeving. Het huisje was een wellness type en daar was ik zeer over te spreken. het was groot genoeg voor ons om te ontspannen.
8
Naam: Martijn Merkus
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf gehad , mooie park, mooie omgeving. Vriendelijk personeel, mooie huisjes. Alleen erg jammer dat het huisje niet echt schoon was en we er zelf nog even doorheen konden om schoon te maken aangezien we met een baby er waren. Misschien een tip om de schoonmakers een zaklamp mee te geven om de webben en het stof te kunnen zien in hoeken plafond , vloer of onder bed ect. Ook zou het denk ik niet vervelend zijn om horren te hebben bij de ramen in de huisjes, houdt de muggen tegen en er kan ongestoord een raam open in de avond. Huisje leek wel een mini slagveld met alle dode muggen lichamen op de muren en plafonds.
8
Naam: Cok van Schaik
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een heerlijke midweek gehad op een rustig en mooi gelegen park. Vrijstaande bungalow!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het is een goed onderhouden park . De huisjes zijn goed ingericht.omgeving is top.en medewerkers heel lief
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ontzettend mooi park met verzorgde huizen , tuinen en wegen.
9
Naam: Peet Leeflang
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Als je uit de drukke stad komt en woont, is het een verademing om hier de rust te vinden. Vlgd jaar staat op de planning. Prima park en omgeving
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het verblijf had wel wat achterstallig onderhoud bijvoorbeeld grote gaten in de muren. Badkamer was voldoende alleen afvoer zat verstopt met veel haar. En ik had graag meer punten gezien voor het weggooien van het afval. Het kon alleen maar voor op het park. Het water in het zwembad was wat aan de koude kant voor mijn 1 jarige zoon en het zwembad kan ook wel wat onderhoud hebben na mijn mening.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een prachtig park Huisje goed onderhouden, alles netjes schoon Van alle gemakken voorzien. Mooie omgeving Heerlijk om te fietsen en te wandelen Genoeg bezienswaardigheden
7
Naam: J. Buijtenek
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Netjes en verzorgd park
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Schitterend park!! prachtig huisje!! Echt vakantie ☺
9
Naam: Chris Blom
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We misten enkel de onderzetters en een tafelkleed of place met voor de borden op te zetten
9
Naam: Marja Van Oss
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi en goed onderhouden bungalow even als het park erom heen heerlijk rustig en mooie en leuke omgeving
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
wij komen al een aantal jaren op dit park.ook voor de rust zit je hier goed.alleen de kussens in dit huisje waren te zacht.ook de koffieaparaat en de waterkoker zaten teveel kalk in.maar voor de rest waren wij wel tevreden.
8
Naam: H. van Krimpen-Bakker
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijkgenoten van de rust, de vogels en eekhoorntjes.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben het prima naar ons zin gehad, fijne omgeving.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk huisje in een mooie omgeving!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij vinden het een leuk park in leuke omgeving Een leuk chalet en schoon
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi en fijn park
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi vakantiepark met ruime opzet en fijn dat de auto bij de bungalow geparkeerd kon worden. Veel groen met veel privacy en leuk met alle vogels en eekhoorntjes
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
prima vakantiepark
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een heerlijke week gehad. Wel graag onderhoud aan keukenkraan (nieuw leertje?) en stucwerk in de gang beneden en slaapkamer. Valt van de muur af.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer goed
8
Naam: Yvonne Van Eeden
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een prima park en lekker rustig. De slaapkamer in ons huisje was vrij vochtig en er zaten zilvervisjes in de kast. Bij het afhalen van het bed was het beddengoed gewoon vochtig. Ik hoop dat hier iets aan kan worden gedaan. Verder prima en heerlijk verblijf gehad.
10
Naam: M.G.G. Kramer
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De compleet ingerichte vakantiewoning maakte indruk.
8
Naam: Aart Kraak
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Eerst maar even de verbeterpunten: Er lag een mes in de la, waar nog slagroom aanzat. De vorige bezoekers hadden duidelijk diezelfde ochtend nog een taart aangesneden en niet afgewassen. Daar kunnen jullie niks aan doen, maar het was niet fris. Er zat veel spinrag aan de bovenkant van de muren in de keuken. Tussen de kussens op de grote bank ligt heel veel troep. Het is duidelijk dat dit er al maanden zit. Papiertjes, kruimels, zand, etc. Maar dit alles neemt niet weg dat wij het heerlijk hebben gehad. Wij hebben nauwelijks gebruik gemaakt van de faciliteiten. Maar toen wij s avonds suiker nodig hadden werd dat uitstekend opgelost. Een medewerker deed even de winkel open. Speciaal voor ons. Fantastisch. Het huisje was uitstekend, praktisch, en een prachtige ligging.

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.