Hunzepark

Gasselternijveen, Drenthe, Nederland

  • Binnenmeer
  • Veel sport en spel
  • Wandelen en fietsen

reviews

8.2

Vakantiepark Hunzepark scoort gemiddeld een 8,2

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 3353 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad

Bekijk 3353 reviews

9
Naam: Johan van Strien
Datum: 4 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het is een erg rustige camping met goede voorzieningen. Er zijn ruime plekken en het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Alleen de kwaliteit van de wifi was wisselend.
9
Naam: Frans Hamelink
Datum: 3 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Wij hebben het geweldig naar onze zin gehad op het Hunzepark , ontzettend vriendelijk personeel, ze doen er alles aan om het je naar de zin temaken alles dik in orde !!!.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fantastisch mooie plek, mooi luxe huis aan het water midden in de prachtige natuur. Ook het terras met stoelen en kussens en een ligbed erbij, het was super! Bewegwijzering van het park voor de ingang is niet erg duidelijk, dat kan nog iets verbeterd worden.
8
Naam: Roger De Beuckelaer
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
10
Naam: Els Kobes
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We stonden nu vrij op nummer 17 maar als nr 18 en 19 ook bezet waren dan is er niet veel ruimte. we hadden overlast in de weekenden van lawaai van de groep accommodaties , en van jeugd in de chalets achter /boven ons .
9
Naam: P.J. Adriaanse
Datum: 28 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik verschrok toen ik dat hekje mey de als je dan hart problemen heb valt dat niet ook als moeders parkingson heeft dus volgend jaar hekje weg mvg voor de rest genoten heel veel dank gr Ida piet
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldig verblijf gehad, wat kleine dingen die gerepareerd moeten worden aan de receptie doorgegeven. Erg te spreken over de geboden oplossing na een storing aan de cv-ketel waardoor erg een paar dagen geen warm water was. Klasse
8
Naam: Peter Saurens
Datum: 27 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
5
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De Flint is een erg gedateerd groepsverblijf dat aan groot onderhoud nodig is. Kosten uit proportie met wat je krijgt qua kwaliteit. Storend dat je moet betalen voor verblijf t/m maandag; maar dat je ondanks dag eerder vertrek voor 2 uur eerder inchecken 10,- moet betalen.
Uw vakantie op Hunzepark is niet geheel verlopen zoals gehoopt. Dat vinden wij jammer en hiervoor onze excuses! Wij willen graag dat iedereen met een grote glimlach vertrekt, dus we gaan ons uiterste best doen u de volgende keer een fijne tijd te bezorgen. Het is daarom erg fijn dat u deze ervaring met ons heeft gedeeld. Het onderhoud heeft onze aandacht en inmiddels zijn wij druk bezig met het uitvoeren van verschillende restyles. Graag tot ziens op één van onze parken.
Reactie van Roompot
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Rustig, goed onderhoud vd omgeving
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Nico De De Jong
Datum: 27 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prima locatie. Rustig park. Prima chalet.
7
Naam: H Kordes
Datum: 26 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mijn vrouw is slecht ter been. Het was niet mogelijk om zonder hulp de accomodatie te betreden. Ook de afstand van de accomodatei ten opzichte van de parkeerplaats is te ver.
9
Naam: Marjolein
Datum: 25 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi park, genoeg ruimte om het chalet heen.genoeg te doen in en om het park
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Gerben Brands
Datum: 25 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fantastisch park, vooral de rust en natuur die je ervaart. Vooral door de weinige aanwezige kinderen. Chalet was dik in orde. Wel jammer dat de horeca slechts beperkt open is en bijvoorbeeld de check-out niet aansluit op de openingstijden van het zwembad. We vinden het jammer dat er werkzaamheden op het park bezig waren met zwaardere machines, waarvan wij niet de noodzaak konden vinden om dat op dat moment te doen...
10
Naam: H.S.E van Weerdenburg
Datum: 24 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig park. Veel ruimte en rust. Is echt een aanrader.
10
Naam: J. van Hattum
Datum: 24 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super genoten. Prachtig park, heerlijk huisje geen enkel minpunt!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
mooi huisje en een gezellig verblijf heel belangrijk personeel is heel vriendelijk en behulpzaam
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een prachtig rustig park, vriendelijke medewerkers. En prachtige accomodaties
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeker voor oudere mensen een slechte bestrating rondom de cilla
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Helaas voor rolstoel en/of rollator is een schelpenpad slecht te doen. Tevens de hoge instap ook slecht te doen. Er wordt geen rekening gehouden met bezitters van een invalidenparkeerkaart en die hebben ze niet voor de lol. Het park is fantastisch. Lekker rustig. Echt een aanrader voor kwieke ouderen.
8
Naam: Ic Kruis-Kievits
Datum: 24 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben genoten alleen vonden we het jammer dat er zoveel tuin onderhoud om ons heen plaatsvond, elke dag werd er ergens gras gemaaid en of heggen gesnoeid wat wel hinderlijk is als je buiten voor de rust in de tuin zit. Hennie is een topvrouw bij de receptie en op rustige momenten in voor een praatje en gemeende belangstelling dus erg persoonlijk wat wij als prettig hebben ervaren. Er waren 3 minpunten in het huisje nr 63, de broodnodige zonnescreens ontbraken waardoor het ontzettend warm binnen wordt en in de slaapkamers horen eigenlijk verduisterende gordijnen en raamhorren voor de insecten ontbraken als deze 3 zaken aanwezig waren geweest was het huis een 10 waard en hebben wij nu een 7 gegeven, voor elk ontbrekend onderdeel 1 punt minder. Erg complete inrichting en inventaris maar wellicht kan alleen nog de knoflookpers worden vervangen die is wel toe aan een update. Verder 2 weken genoten van de omliggende natuur. We hebben gezien dat andere huisjes dit wel hebben dus bij een volgende keer een ander nummer boeken.
10
Naam: Jan Dimmers
Datum: 24 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustige sfeer
8
Naam: Renate Meuwese
Datum: 21 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super chalet
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Voor herhaling vatbaar deze Safari tent..! Mooie ligging, glamping; genóten..!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf, auto verder weg parkeren geen probleem : komt de rust op het park ten goede ! Airco in de chalets zou een verbetering zijn; bij aankomst was het binnen 31 graden
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heel fijn we hebben genoten van onze vakantie!!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.