Hunzepark

Gasselternijveen, Drenthe, Nederland

  • Binnenmeer
  • Veel sport en spel
  • Wandelen en fietsen

reviews

8.2

Vakantiepark Hunzepark scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3089 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Gastvrijheid
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad

Bekijk 3089 reviews

10
Naam: Anoniem
Datum: 26 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Volgende keer kapotte stoelen al weghalen uit huisje dit voorkomt Gezeur achteraf dat wij het kapot zouden gemaakt hebben, iets beter bereikbaar zijn telefonisch, verder top huis. alles netjes en goed geregeld een heel mooi weekend van gemaakt, bedankt.
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Superfijn verblijf gehad in een hele ruime vakantiewoning. Alles zag er prima uit en de informatie vooraf was erg overzichtelijk. Omdat het twee ruime woonkamers had was er ook genoeg ruimte om je even af te zonderen en niet op elkaars lip te zitten, wat erg fijn is in een grote groep. Verder was het park heerlijk rustig (wel stilletjes).
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
prachtig huisje en het mooie uitzicht. komen hier zeker terrug.en heel erg schoon.je voelt je meteen thuis.
7
Naam: Jan Jong
Datum: 17 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Rudolf Jacob Winselaar
Datum: 17 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Roger van der Sijpt
Datum: 14 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 11 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
In Coronatijd is het sowieso lastig een vakantiepark te bezoeken. moeilijk oordelen als alles dicht is. Wij hadden een lekkende sifon die na 48 uur is gerepareerd/vervangen. Fijn was de wasmachine/droger in het huisje. Wel lagen er nog snoepjes onder de bank van vorige bewoners en lagen de plinten los. De wifi was waardeloos. We hadden onze chromecast mee maar moesten allerlei ingewikkelde dingen bedenken om die te kunnen gebruiken. Jammer, zeker in de tijd dat je eigenlijk beetje afhankelijk bent van je huisje omdat er niets open is.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben het heerlijk gehad. Mooie locatie van het chalet. Mooi uitzicht en mooi om de ganzen en eenden te zien
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij moesten worden omgeboekt, dat is zo netjes en voor ons zeer prettig geregeld, ondanks dat er eerst wat verwarring was. Grote complimenten voor Roompot!!
8
Naam: Ron van Aart
Datum: 10 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park... Medewerkers zeer vriendelijk bij receptie.... Komen zeker nog terug...
10
Naam: Robert
Datum: 10 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Bart van Esseveld
Datum: 8 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Helemaal tot rust gekomen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie omgeving en een heerlijk verblijf gehad met mooi uitzicht op de vijver
10
Naam: Margareth Moerkerk
Datum: 7 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Top park alleen jammer we konden geen broodjes halen smorgens winkeltje was dicht
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi groot schoon huis in rustige omgeving, veel groen, en hele gave mtb route in de buurt.
8
Naam: Marco Teeuwen
Datum: 3 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was het 2e jaar op rij. Vorig jaar nr 142 en deze keer 143. We kwamen voor de rust en omgeving. Hebben weer erg genoten hoewel faciliteiten niet open waren maar dat wisten we.
8
Naam: Rj van Haut
Datum: 3 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Chalet was op zich netjes. Niet geschikt voor 6 volwassenen. Onderhoud matig. Radiatoren badkamer en gang verroest. Douchecabine was niet netjes. Badkamermeubel idem dito. Je kon niet fatsoenlijk zitten met meer mensen. Je kan met Max 2 op de bank zitten. Dus 4 zitplaatsen. De overige 2 moeten dan op eetkamer stoelen zitten. De eettafel is te klein voor 6. Huisje was wel schoon en alles functioneert.
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
rust
9
Naam: Nicolette van den Haak
Datum: 29 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
het is jammer dat de verwarming niet te regelen was hij liep als hij aan stond op tot wel 30 graden en je moest echt de radiatoren uit draaien en ramen open zetten om de temperatuur naar beneden te krijgen. dit was een klacht van vele mensen die er verbleven
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Lekker rustig met prima huisjes
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Denise Versteeg
Datum: 18 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Hebben een super midweekje gehad. Enigste minpuntje waren de spinnenwebben hier en daar. En aangezien ik als de dood ben voor spinnen, was een spinnendraad boven het bed niet echt een geruste gedachte, dus andere slaapkamer genomen. Huisje was echt super, ruim en van alle gemakken voorzien.
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Hoi,wij hadden bungalow nr 33 de 8 persoons.Boven 2 zeer ruime kamers.Ik snap niet dat er boven geen toilet of douche was.Als de kamers wat kleiner waren dan kan er een douche en toilet zijn.voor de rest een mooi park.
7
Naam: Anoniem
Datum: 13 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Bennie Tichelman
Datum: 7 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een fantastisch park en verblijf is super, voor herhaling vatbaar.
10
Naam: Grieta Braam
Datum: 7 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
we hadden een geweldig huisje met perfecte ligging
10
Naam: Anoniem
Datum: 7 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.