Hunzepark

Gasselternijveen, Drenthe, Nederland

  • Binnenmeer
  • Veel sport en spel
  • Wandelen en fietsen

reviews

8.2

Vakantiepark Hunzepark scoort gemiddeld een 8,2

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 3588 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 3588 reviews

9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gastvrijheid ,behulpzaamheid en vriendelijkheid van de dame bij aankomst en vertrek. Echt een visitekaartje van het park.
10
Naam: Martijn Koerkamp
Datum: 25 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zijn voor de tweede keer teruggekomen naar Hunzepark Gasselternijveen, deze keer in het gerestyled vakantiehuisje. Een erg mooi, sfeervol huisje op een prachtig gelegen en rustig park. Heerlijk. Een mooie uitvalsbasis voor wandelingen, je kunt er alle kanten op.
10
Naam: M Scheffer
Datum: 22 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Schitterend park, rustig gelegen in een mooie omgeving!!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima chalet, mooi gelegen.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De omgeving was mooi alleen vind ik het jammer dat alles dicht was als ik dit wist had ik het niet geboekt
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima chalet, maar wij logeerden buiten het seizoen dus alle faciliteiten waren gesloten. Wel begrijpelijk natuurlijk vandaar ook prijs en kwaliteit.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10 jaar Getrouwd gevierd samen bij aankomst stond er een fles wijn met kaart Op onze leeftijd heel bijzonder Het chalet was GEWELDIG zo mooi en ruim Wij hebben 3 dagen gefietst in de omgeving en zijn nog lang niet uitgefietst.zeker voor herhaling vatbaar We Genieten nog na de kaart staat op de kast Hartelijk Dank hiervoor Groetjes Arie en Marry Vinke
8
Naam: Jolanda Thijssen
Datum: 11 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn vakantiepark, wat achterstallig onderhoud in het chalet. Deur van kinderkamer zat een gat in, behang kapot, zeil kapot gescheurd en opgekruld. Op de keuken zit een kraan die op de badkamer thuis hoort.
8
Naam: Steen Redeker
Datum: 10 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
misschien heb ik het gemist maar ik zou op de site al duidelijk aangeven tussen welke periode alle faciliteiten gesloten zijn. en dat je wel gebruik kan maken van de faciliteiten van een park in de buurt.
10
Naam: Berend
Datum: 9 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Kevin Stuyts
Datum: 7 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig ruim opgezet park, maar waar ons chalet stond meer camping dan bungalow park
9
Naam: Resi Frijns
Datum: 1 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
wij hebben een prachtig weekend gehad, zeer tevreden.
7
Naam: Tim
Datum: 31 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
WiFi was slecht. Bij aankomst bleek het gourmet niet klaar te staan, echter heeft mevrouw wel alles geprobeerd het alsnog te regelen maar zonder succes. Geen kritiek op medewerkers, echter was het huisje echt verouderd. Ik dacht dat de eindschoonmaak inclusief was, dit was niet duidelijk vermeld bij boeken. Kwaliteit cafetaria was goed. Uitstraling echter niet gezellig om daar te gaan zitten. Weinig te doen voor kinderen dus was blij dat die niet mee waren ;)
9
Naam: Anoek Forkink
Datum: 31 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf in een knusse chalet
7
Naam: A. Bakker
Datum: 30 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Gastvrijheid
Een tien geven is dat het perfect is doen we nooit en het gemiddelde cijfer is lager omdat we nooit aanbevelen bij anderen.
8
Naam: Marjei
Datum: 28 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anne-Marth Lenssen
Datum: 28 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zijn nu voor de derde keer in dit park geweest. Maar deze villa was wel de top, alles met zoveel zorg en liefde ingericht met een prachtige tuin. Een villa waar we zeker nog eens graag terugkomen
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Hebt het super naar mijn zin gehad. Kinderen waren tevreden. Rustige park en vriendelijke personeel.
5
Naam: Brenda Commandeur
Datum: 24 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje had achterstallig onderhoud binnen. Ramen waren vies. Veel condens binnen. 2 kamers hadden geen kleding kast. Kastfolie keuken laat los.
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden. Wij hopen dat u desondanks toch een fijn verblijf heeft gehad. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot
8
Naam: Veldkamp
Datum: 24 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk verblijf gehad, helaas geen animatie voor de kinderen, jammer, prima huisje met een heerlijke bad! Mooie omgeving!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer net en mooi huisje voor een goede prijs
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig en toch gezellig
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima, prettig, qua ontvangst, service als comfort van het chalet. We hadden niet zulke hoge verwachtingen, maar vonden het uitstekend op alle fronten.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje was prima. Heel leuk ingericht voor zo’n kleine chalet. Van alle gemakken voorzien! Toch beetje smoezelig. Park netjes onderhouden. Maar weinig voorzieningen en gezelligheid.

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.