Bungalowpark Het Hart van Drenthe

Zwiggelte, Drenthe, Nederland

  • Kleinschalig park
  • Veel faciliteiten
  • Natuur

reviews

8.4

Vakantiepark Bungalowpark Het Hart van Drenthe scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1461 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad

Bekijk 1461 reviews

10
Naam: Leen van der Linde
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuke huis ,mooie omgeving ,fijne eetgelegenheden in de buurt,rust
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ligging is prima, alleen het huisje zelf is wat smoezelig achterstallig onderhoud naar ons idee. De 2 banken mogen ook weleens worden vervangen. Voor oudere mensen moeilijk om op te staan. Gordijnen verschoten. Geen gezellige sfeer straalt het huisje 80 van binnen uit. Wordt weinig aan gedaan.
8
Naam: C. van den Heuvel
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
mooi park,huisje plus tuin en terras lekker groot.leuk weekend in mooie drentse omgeving,voor herhaling vatbaar.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Komen al diverse jaren, onderhoud kan beter en het deurbeslag van de douche/toilet van dit huisje is ook weer hinderlijk. Verder zou bij de uitrit van het park een goede spiegel een hele verbetering zijn want zeker het verkeer dan van rechts komt is gokken . . .
10
Naam: Jacobus Zweekhorst
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
komen snel weer terug
10
Naam: P. Lugthart
Datum: 22 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij zijn 100% tevreden en hebben tijdens ons verbijf in mei direct geboekt voor september! Dat geeft wel aan hoe fijn wij onze vakantie op Het Hart van Drenthe hebben ervaren. Het fijne van het vakantiepark Het Hart van Drenthe is, dat je alle kanten op kan, juist omdat je letterlijk in het hartje van de provincie Drenthe bent. Tot ziens in september!
8
Naam: Henk Boom
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben het prima naar ons zin gehad alles wat wij nodig hadden was in de bungalow .
9
Naam: Schievink
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een update van de woning is geen overbodige luxe. De ligging is prima maar de woning is wat achterhaalt. En!!! Ik miste wat contact dozen aan de want konden wel in paar bij .
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
wij hadden een erg prettig verblijf op een mooi park in een leuk huisje. prijs/kwaliteit verhouding vinden wij erg goed
8
Naam: Talitha Huiskes-Faber
Datum: 17 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een fijne 2 weken gehad. De omgeving, het park, de medewerkers maakten het een fijne tijd. Persoonlijk zijn we geen fan van de box-spring bedden. Zowel ik als mijn dochter kregen echt rugpijn van de doorgezakte matrassen. Ook de vloer was bij aankomst echt vies, dit merkten we al bij het opmaken van de bedden toen het dekbed even op de grond had gelegen. We mistten in de keuken opbergruimte voor boodschappen etc, maar ach het is vakantie.
8
Naam: Jan Eggens
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
prima park voor mensen met en zonder kinderen, die geen Disney-achtig vermaak zoeken. Kastruimte in 6 persoons bungalow is zeer beperkt (is denk ik een oud Sunclass-type) en geen bergingsruimte voor fietsen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vertrouwd en gastvrij
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
rustgevend
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: M Voort
Datum: 15 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wat zou het heerlijk zijn als de uitchecktijd op 11uur wordt gezet. Net wat relaxter
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijke vakantie gehad. De rust en uitstraling van dit park is subliem. Voldoende speelgelegenheid. Vrij zitten bij de bungalow door de groene haag. Bedankt!
9
Naam: Pleun Poldervaart
Datum: 10 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vriendelijkheid van personeel
10
Naam: Anoniem
Datum: 9 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Vriendelijke en attente medewerkers! De viering van de verjaardag van de jongste die 1 werd bij vertrek zullen we niet snel vergeten! Mooi rustig park waar het goed vertoeven is.
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 9 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Rust.
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was maar kort. Mooie park
7
Naam: Anoniem
Datum: 9 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
10
Naam: W.J. Hoopman
Datum: 9 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Geweldige week gehad. Bij binnenkomst in het huisje was ik erg enthousiast. Wat een knusse woonkamer met uitzicht op een heerlijke tuin. Zo fijn dat er gras is en omheind met een groene heg met frisse blaadjes. De wind in de bomen, de rust. Alles wat ik hoopte. Lekkere stoelen, fijne douche. De voorzieningen op het park waren erg leuk voor mijn zoon van twee. Zwembad was goed toegankelijk en de speeltuin met de tractoren en loopfietsjes waren een succes. Ook de air-trampoline viel in de smaak. Even een ijsje bij de receptie maakte het af. Heerlijk gefietst in de omgeving. Ik kom 100% zeker terug.
9
Naam: Marlies
Datum: 9 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig en prettig vakantiepark; prima uitvalsbasis om Drenthe te verkennen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prima park. Zou ik zo een ander aanraden. Super vriendelijke medewerkers, prima speelgelegenheid en zwembad prima voor mijn kids
9
Naam: Joke Romijn
Datum: 9 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een heerlijk weekend gehad. Nu hebben wij weer een tweetal boekingen gedaan. Zeer blij met jullie park!
9
Naam: Marleen Plaggenmarsch
Datum: 7 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De vriendelijkheid van de medewerkers was echt geweldig. Genoten van de gezelligheid van de bingo, de speeltuin. En een prachtige ruime woning op een perfecte ligging aan de bosrand. We liepen zo met de hond het bos in. De schoonmaak van het huisje was wel minder, maar dat was niet echt een groot probleem. Al met al een heerlijke vakantie gehad.
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Goed huisje, van alle gemakken voorzien. De wasmachine is echt een grote plus! Mooi centraal gelegen kindvriendelijk park. Verbeterpunten: receptie soms wat knorrig. Verder zijn de openingstijden van de receptie niet ideaal, ook i.v.m. ophalen broodjes wat pas na 9 uur kan. Tenslotte kregen wij ook al een vragenlijst/enquête van het park zelf, dus onduidelijk waarom nu opnieuw een vragenlijst.

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.