Buitenplaats De Marke van Ruinen

Ruinen, Drenthe, Nederland

  • Ruim park
  • Natuur
  • Dagattracties

reviews

8.6

Vakantiepark Buitenplaats De Marke van Ruinen scoort gemiddeld een 8,6

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1779 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 1779 reviews

10
Naam: Joke Schoehuizen
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige omgeving, rustig park lekker klein en vriendelijk en heel stil, gezellige Bistro, leuk personeel fantastische week gehad met mijn hele gezin 6x plus baby
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het verblijf begon teleurstellend toen bleek dat de jacuzzi niet warm was/werd. Na dit aangegeven te hebben en er naar gekeken was werd hij nog niet warm. Doordat de receptie in het weekend s middags niet open was moesten we weer tot de volgende dag wachten. Uiteindelijk is dit op maandag prima opgepakt en konden we gelukkig de overgebleven dagen nog van de jacuzzi gebruik maken.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Top. Een prachtig kleinschalig park in een rustige groene omgeving, ons huisje was van alle comfort voorzien.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Martijn van Veenendaal
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Herman De De Nier
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De rust en de sfeer is ons heel goed bevallen.
10
Naam: Erik Gooskens
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een mooie park Het is daar lekker rustig De service is heel goed
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
wij vonden de verlichting in de keuken wel wat zwak . had wel wat helder kunnen
10
Naam: Piet P.J. Overeem
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima sfeer , goed restaurant,aardig personeel.
7
Naam: Deborah Schrama
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We waren hier voor de 2e keer. Vorig jaar waren er ook wat mankementen aan het huis net zoals dit jaar. Het park is rustig en daar komen we ook voor. Jacuzzi is een aanwinst voor de accommodatie. Helaas waren er een paar dingen stuk en daar hebben we melding van gemaakt. De zelfde middag werd het gemaakt. Dit vond ik positief. Helaas hadden we een doorgezakte stoffen bank, waren de hoofdkussens dramatisch slap. Kan de badkamer boven wel wat modernisering gebruiken. De schoonmaak was ver beneden peil, alle serviesgoed, bestek, pannen heb ik opnieuw afgewassen. Haren van andere bewoners in bestek lade. De sauna bleek een bron van spinnenweb incl spinnen dus daar geen gebruik van gemaakt. Ik kan nog wel meer dingen bedenken wat niet fris was. Toch weerhoud het er ons niet van om voor een volgende keer te boeken, maar misschien op een ander rustig park met jacuzzi.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park, door vele hoge groenvoorziening lekker vrij en privé. Dit gezien de ligging van sauna en jacuzzi, Perfect. 1 vraag: er was een huisdiervrij en rookvrij vakantiehuis geboekt. In de schuur stonden gebruikte asbakken en op de woning waren geen stickers aanwezig van huisdiervrij en rookvrij
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het verblijf was uitstekend maar het weer afschuwelijk Nat en koud De verwarming in huis 15 was goed.
9
Naam: Willemijn Ridderbos
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig park, de ligging van de huisjes is geweldig. Veel privacy en mooi in het groen. Keurige villa met alle voorzieningen en veel ruimte. Wij komen zeker terug!
8
Naam: Anna Lucia
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijke week gehad! Ruim huis, goede bedden. Eettafel stoelen wat oncomfortabel. Wat ik echt wel jammer vond was de oven. Die was ronduit slecht. Vooral op vakantie kan de oven zo goed gebruikt worden om makkelijke maaltijden te maken. Dit is echt het enige. Sfeer en de rust zo fijn! En het restaurant met prima kaart en vooral aardige mensen! We komen graag nog eens terug!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn huis, mooie ligging en accommodatie
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig park.Heel erg genoten weer van de rust.
8
Naam: Ton Mouwen
Datum: 17 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
prima locatie voor rustzoekers
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad bij buitenplaats De Marke van Ruinen. Ons huisje was erg luxe en van alle gemakken voorzien. Zelfs met wellness-faciliteiten. En vooral de rust op het park was super. Als we een tip mogen geven, zou wat meer opbergruimte voor je eigen spullen in de keuken en/of woonkamer wel erg handig zijn. Wat wij wel erg nadelig vonden, was de kwaliteit van het bijgeboekte kinderbed. Dit bleek slechts een campingbedje te zijn. Het campingbedje dat wij gekregen hadden was ook nog eens flink doorgezakt. Door de medewerkers van het park werd deze snel en zonder problemen omgeruild. Maar ook het volgende bedje was aardig doorgezakt. Dit vonden wij best kwalijk, zeker omdat wij - zoals vermeld bij de boeking - een heus kinderbed verwachtten, en zeker geen campingbedje.
10
Naam: Rien Broer
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Helemaal Top, echt genoten dankjewel !!
10
Naam: E.M Verweij
Datum: 14 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Schoon, rust en ruimte, alles wat je wenst voor een onbezorgde vakantie. Daarnaast is de omgeving mooi en is er voldoende te doen. Een top vakantie! We komen graag snel nog eens terug.
9
Naam: Richard
Datum: 13 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Informatie in folder en de map in het huisje zijn verschillend. Bijvoorbeeld het wel of niet aan laten staan van de koelkast...
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust en de privacy die we op dit vakantie park hebben ervaren, was zeer aangenaam.
10
Naam: Benny Peeters
Datum: 12 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben hier een fijne vakantie gehad en komen volgend jaar terug.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer ruim, mooi en rustig park middenin de bossen. Locatie helemaal top!
9
Naam: J.W. van Osenbruggen
Datum: 11 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
mooi kleinschalig park, heel mooie bungalows, vriendelijke mensen. alleen hebben we ons gestoord aan de vele vliegen in het restaurant tijdens koffie drinken en dineren, dit moet echt beter
8
Naam: Henk de Ridder
Datum: 10 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Probeer de informatievoorziening te verbeteren. Gebruik apparatuur niet altijd even gemakkelijk te bedienen. Benut de aanwezigheid van het restaurant beter!
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
mooi park en mooie fietsroutes
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje lag aan een drukke weg. Bij slecht weer erg donker. Licht niet fel genoeg verder een mooi huis en park en een mooie omgeving
10
Naam: Annet Bolk
Datum: 6 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dit is de tweede keer op dit park en zijn nog net zo gecharmeerd van het park en de ligging als de eerste keer. Zeker een dikke tien!!!!
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust en ruimte in de natuur. Genieten van een comfortabele woning in een mooie ambiance

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.