Buitenplaats De Marke van Ruinen

Ruinen, Drenthe, Nederland

  • Ruim park
  • Natuur
  • Dagattracties

reviews

8.6

Vakantiepark Buitenplaats De Marke van Ruinen scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1638 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf

Bekijk 1638 reviews

10
Naam: A Mourits
Datum: 25 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij vonden het heir fantastisch. De fijne wellness bungalow en de rust. Wij hebben daarom voor onze zoon en schoondochter dezelfde bungalow gelijk geboekt voor de korte midweek van 7-10 juni. Wel jammer dat je voor de voorkeur voor het huisje nog € 35,00 extra moet betalen. Wij vonden het een leuk idee onze zoon in hetzelfde huisje te boeken.
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
prachtige ligging vriendelijk personeel
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Voor ons ideaal top
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten van het 6 persoons huisje. Alle comfort zat er in. Het was schoon. Maar ook de ligging van het huisje was zeer goed. Geen last van de buren, en rondom het huisje zag het er ook goed verzorgd uit. We hebben een topweekend gehad
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik kom samen met mijn vriendinnen , voor een weekend , de 4de keer op dit park. We hebben dit jaar voor het eerst gebruik gemaakt van de gourmetschotel service. Wat geweldig. Een dikke pluim. Wat zag dat er goed uit. Volgend jaar weer .
7
Naam: Anoniem
Datum: 21 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Park prima. Ligging mooi. Rustig. Service receptie beneden peil
9
Naam: Nianne Vos
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wat een mooi en luxe villa. Ruim en modern ingericht. De locatie is echt super. Ik kom graag weer
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was geweldig
10
Naam: Gerrit Schuil
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk tot rust gekomen!
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk, ontspannen en relaxt, in een prachtige omgeving!
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles viel heel goed mee. Wel 1 opmerking wij hadden een Wellness bungalow geboekt. De sauna is absoluut geen meerwaarde. Doordat deze onder het dak ingebouwd zit is er nauwelijks plaats in. Veel te krap en met 2 is niet te doen. Als je gaat liggen en je komt recht dan moet je goed opletten dat je niet met je voeten in de kachel zit... Neen, daar hadden we wel iets meer van verwacht... Voor de rest was alles ok. In het huisje is alles aanwezig wat je nodig hebt. Is goed ingericht en voldoende ruim. De aparte buitendeur naar de berging kwam goed van pas om de fietsen in te plaatsen. Het park op zich is gezellig. Restaurant is top.
9
Naam: P Willems
Datum: 13 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Allereerst het is een fantastisch park, rust, ruimte, midden in de natuur. Daarvan zouden er meer van moeten zijn Echter toch moet met wel, met namen met de inrichting van de woning alert blijven. Bijvoorbeeld. De diepvries daar zat het ijs centimeter dik in, zodat de lades er niet meer uit konden, als dat zo blijf is de vriezer zo defect. Dit doorgegeven aan de receptie bij binnenkomst, bij vertrek nog niets aan gedaan. De tv is voor z.n ruimte te klein, en een hele zoeker rij voordat we deze aan de praat hadden, samen met de technisch dienst is dat gelukt. Met vier afstandsbedieningen voor evenzoveel, is het voor ons senioren een hele toer om een apparaat aan de praat te krijgen, dat geeft alleen maar ergernis. Dat kan zeker eenvoudiger afsluitend met het positieve, een prima park voor ruist zoekers, dat ik zeker zal aanbevelen
8
Naam: Sjef van Os
Datum: 13 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij zullen het zeker bij vrienden en familie aan bevelen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park goed onderhouden Alleen woonkamer erg stoffig
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De verlichting van de lantaarn paal schijnt op de voorgevel bij huisje nr 20. Is niet goed voor de Slaaprust.
9
Naam: Rob Schepers
Datum: 9 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park erg klein 1 ding de beneden slaapkamer zou ik een draaikiep deur in zetten ivm inbraak en belichten de jacuzzi tijd is erg vroeg dat je er in de avond uitdoet ik zou 21.00 uur doen en het schuurtje is erg klein als je twee fietsen er in probeert te krijgen is het erg moeilijk ook met 1 grote fiets je kunt de draai niet maken en een afscheiding naar de weg dat je iets meer privé zit dat je goed in de sauna kunt graag naakt dan kun je wat luchten en in je blootje in de jacuzzi mvg Rob Schepers
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
heerlijk sfeervol luxe huisje prachtig gelegen met een fijne tuin
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel fijn en rustig park. Mooie omgeving.
9
Naam: H.M.A. Colberts
Datum: 7 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wellness bij het huisje was super! Goed werkende sauna en jacuzzi en ook de buitendouche was handig! Het verversen van het water van de jacuzzi tijdens ons verblijf vonden we heel goed geregeld!
6
Naam: Martin
Datum: 2 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Beetje beoordelingsmoe...
8
Naam: Wilfred Bakker
Datum: 2 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje is fantastisch ligging, rust jacuzzi top!! Enige is de inboedel, bestek, vaatwaaser eetkamerstoelen. Slecht onderhouden
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk !
5
Naam: Anoniem
Datum: 2 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bij het uitchecken heb ik een aantal opmerkingen gemaakt ter verbetering van de dienstverlening. Voor al deze zaken had de medewerker een excuus. Dat is nooit de juiste houding. Er gelden in deze branche twee regels: 1. de klant heeft altijd gelijk 2. heeft de klant geen gelijk, dan treedt regel 1 in werking M.a.w. je gaat nooit in discussie met een klant maar waardeert de feedback en zegt daar wat mee te doen. Op het moment dat een klant, in dit geval ben ik dat, chagrijnig het park verlaat en een slechte recensie op Social Media post, dan kan de medewerker nog zoveel gelijk hebben, als bedrijf kost dat gewoon punten. Hoop dat jullie hier iets mee kunnen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hadden een huisje op het park in eigendom van particulier Dat zag er toch anders uit dan op de foto’s Een gemis was daardoor wel een bank in de woonkamer en twee persoonsbed op eerste verdieping, iets waar we op gerekend en verwacht hadden
6
Naam: Anoniem
Datum: 29 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje was niet schoon en gedateerd aan renovatie toe met name de keuken
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park voor volwassenen, weinig voorzieningen voor kinderen. Schoonmaak liet te wensen over. Jammer dat je de jacuzzi maar tot 20:00 uur te gebruiken was.
9
Naam: Peter H.
Datum: 27 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super! Mede door de rust, de ruimte, de omgeving én het mooie verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk wellness huis Veel privacy
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wat we ons er van voorstelden, de rust en comfort boven verwachting

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.