Bospark Lunsbergen

Borger, Drenthe, Nederland

  • Zwembad
  • Natuur
  • Cultuur

reviews

8.4

Vakantiepark Bospark Lunsbergen scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 15325 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Gastvrijheid
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad

Bekijk 15325 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 4 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles prima
8
Naam: René Marien
Datum: 4 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een fijn verblijf, jammer dat in de douches geen afzetmogelijkheid is voor shampoo, douchegel...alles moet op de vloer van de inloopdouche. We hebben dezelfde ervaring in Ferien Resort Cochem
9
Naam: Henk Vos
Datum: 4 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Onze bungalow was zeer comfortabel. Een badkamer beneden en eentje boven was in ons geval perfect. Mooie ruime slaapkamers. Sfeerhaard beviel zeer matig. Was wel warm, maar vaak veel te weinig vuur te zien. Dat we regelmatig zelf moesten afwassen beviel minder. s Ochtends vroeg constateren dat de vaat niet schoon is en na 2 reparatie beurten nog niet is vergeeflijk maar niet fijn. De eettafel een kwart slag draaien en meer voor het raam geeft een ruimere indeling vonden wij. De beperkte openstelling van het zwembad was jammer; we hebben 2 x een kaartje moeten kopen in het Hunzedal. Overigens waren we zeer blij dat het zwembad open was ondanks corona en dat zonder tijdsslot!! Een tafeltennistafel binnen zou voor ons nog een aanwinst zijn. Het staat nu op een winderige plek en met vorst was het niet speelbaar. Maar ook hier: heel fijn dat er een is!!! Het om 12 uur kunnen inchecken: geweldig, zeker handhaven. Mag ook wel voor vertrek: het bijkopen van wat uren ( 10 uur is redelijk vroeg).
8
Naam: Carla van Es
Datum: 4 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Slechte wifi en reserveringssysteem Reserveringssysteem voor zwembad werkte totaal niet De wifi lag er de helft van de tijd uit Verder fijne vakantie gehad Heerlijke rust en evengoed toch nog gezwommen Was lekker rustig op het park
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten van het verblijf,we vonden het wel jammer vanwege de corona dat je zoals even kunt ge nieten van het restaurant om even kopje koffie en dergelijk te kunnen drinken maar daar kunnen jullie ook niets aan doen. Hartelijke groet Riet Grootjen
8
Naam: H.J. Roelofsen
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi en goed verzorgd park. Was nog nooit op een Roompot park geweest (Gingen altijd naar Landal) maar dit is mooier dan verwacht. Hulde
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust en natuurlijke omgeving.
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: A Peters
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
rust, ruimte natuur mooie bungalow. mooi fietsgebied kleine puntjes: bungalow 262 Lunsbergen Borger: cv ontluchten en bijvullen,. handleiding gashaard neerleggen
10
Naam: Anoniem
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Ellie Hulst
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vond thuis bezorg van avond maaltijden, juist in deze Corona periode niet prettig, weinig keus, erg duur, en geven ze op de dinsdag pizza korting, is er geen restaurant of snackbar open…en geen alternatief…een niet te vriendelijke dame die dit mede deelde.
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prima!!!, alleen de keycard werkte niet. de rest was super
9
Naam: J.J. van Heusden
Datum: 1 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijne en schone chalets, leuk en ruim gelegen in het groen.. Bij huisje nr. 5 liepen er mensen over het terras op weg naar hun eigen huisje, geen idee of dat meer voorkomt. De slang van de douche is bij de douchkop bijna kapot. Maar: we hebben genoten en alles was prima in orde.
7
Naam: Anoniem
Datum: 1 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk
10
Naam: Th.J. Schalk
Datum: 30 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust, ruimte en super leuke medewerkers
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Erg leuk park het enige wat er mist is een binnenspeeltuin voor de kleintjes. Met hele dagen regen is er voor hun weinig te doen
9
Naam: Sierd van der Kooy
Datum: 30 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke rustige omgeving. Tweede keer chalet nr 115 geboekt, mooi uitzicht veel privacy. Gemakkelijke check in en out door dat we de keycards al via de post hadden ontvangen en bij de check out in de brievenbus hebben gedaan. Heerlijk gegeten in het restaurant, goede kaart ook. Meubels kunnen een update gebruiken. Wij hebben wederom genoten van een heerlijk weekendje weg.
8
Naam: Henk Rompelman
Datum: 30 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel fijn weekend gehad. Mooie ligging, vogels en eekhoorns in de tuin. Prima winkeltje en receptie. We komen graag nog eens terug.
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een fijn verblijf gehad alleen hadden de tijden van de Supermarkt even vermeld mogen worden IN het huisje. 12:30u is geen probleem maar vooraf even laten weten was wel zo handig geweest. Gebruiksaanwijzing van de kachel is ook wel handig. We hebben hem aangekregen maar was even zoeken. De sleutelkaart is luxe en handig maar we wisten niet wat we ermee moesten doen op het einde. Pas bij inlevering kreeg ik te horen dat het niet nodig was. In het kader van de reductie plastic afval zou hier nog eens naar gekeken mogen worden.
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Al met al een prima verblijf gehad. Echter wel wen melding gemaakt over de schoonmaak. De vieze kopjes en schaaltjes stonden gewoon in de kastjes. Een bevestiging gehad van onze online melding maar weinig actie vanuit het park.
9
Naam: Esmeralda
Datum: 30 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben ontzettend veel plezier gehad in ons verblijf. Alles wat nodig is, is aanwezig. Mooie omgeving, privacy, rust en ruimte. Fijn verblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust
10
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Erg fijne vakantie gehad , fijn gevoel toen we het park al opreden , veel privacy om de chalets heen zie je niet heel vaak , vriendelijk personeel en heerijk rustig maar sfeer vol
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zijn onderhand 25x gast geweest en zijn nooit teleurgesteld. Ook deze keer in Lunsbergen niet.
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
mooi park.... fijne huisjes... goede bedden
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park, met name de ligging in het bos en de rust vonden wij fijn. Bij aankomst lekkage in de badkamer maar werd prima opgelost.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.