Bospark Lunsbergen

Borger, Drenthe, Nederland

  • Zwembad
  • Natuur
  • Cultuur

reviews

8.5

Vakantiepark Bospark Lunsbergen scoort gemiddeld een 8,5

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 18007 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 18007 reviews

9
Naam: Adrie van den Kerkhof
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
het park is prima bevallen, komen hier zeker terug!
8
Naam: Eijke
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima vakantiepark voor jong en oud, voor iedereen is er wat te doen in het park en omgeving
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dat we blij zijn dat we hier weer een weekje mogen doorbrengen
10
Naam: Aad Spek
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Voor de 6de maal naar Lunsbergen geweest van af Spijkenisse 265 km maar die hebben wij er graag voor over Een mooi rustig park met goede voorzieningen centraal in Drente je kan alle kanten op zit zo in Duitsland in ons verblijf troffen wij aan nieuwe matrassen alles geschilderd en 2 nieuwe banken dus wat wil je nog meer 2023 zijn wij weer van de partij op Lunsbergen Ik ben 81 mijn vrouw 79 maar wij hebben de reis er graag voor over een paar weken weg uit de drukke randstad mvgr Fam Spek Spijkenisse
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zijn hier veel vaker geweest en ervaren het elke keer als thuis komen en dit is zeker niet de laatste keer.
10
Naam: Mark Hermans
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Komen zeker nog eens terug
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een heel mooi vakantie park voor herhaling vatbaar
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Perfect
10
Naam: Dhr Prins
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gewoon leuk rustig park ,mooie ligging, leuke bungalows.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De rust en ruimte op het park
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Voor herhaling vatbaar
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Amira Ibrahim
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Slagboom pasje te hoog Prima ruimte en park, rustige ligging Jammer dat het niet goed en netjes is schoongemaakt
8
Naam: Albert Snippe
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij zijn al diverse keren op dit park geweest en het bevalt nog steeds goed.
8
Naam: Anita De Wit
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Op dit park vond ik de service niet zo..Als je om 15.40 aankomt na 3 uur rijden, en het huisje is schoon gemaakt begrijp ik niet dat je er niet in mag. Het zwembad is aan renovatie toe. De randen zien er erg versleten uit. Geen vaatwasser in het huisje is ook niet meer van deze tijd. De douche cabine is beschimmeld en oud. In het toilet zaten nog remsporen van de vorige gasten. De tafels in het huis zijn oud en vies. Echt aan vervanging toe. Van de wifi heb ik geen gebruik gemaakt. Ik zal niet nog een keer naar dit park gaan.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een heerlijke midweek samen met mijn moeder van 97 jaar !!!!
9
Naam: H van den Brink
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
10
Naam: Van Meel
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Overheerlijk rustig. Wij zijn echt tot rust gekomen...zeker voor herhaling vatbaar voor ons. Dank je wel hiervoor.
9
Naam: J.A. Pelswijk-Ras
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was rustig in dit jaargetijde
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Alleen in de maand september. Dat wij er waren is het gauw donker Daarom op meer plaatsen als het mogelijk is meer verlichting Rest tevreden over de camping Groetjes
7
Naam: Irene den Oudsten
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dat een medewerker langs kwam en vragen of alles naar wens was of dat er iets niet in orde was, dat vond ik heel fijn
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Graag tot een volgende keer, ondanks dat de verwarming 2 dagen stuk was maar door u adequaat verholpen werd. Mooi rustig park, mooi gelegen en mooie accomodatie. (Nr.27).
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Chalet was prima, goede voorzieningen. Mooi ruim opgezet. Winkel heeft de basisproducten. Lekkere broodjes in de ochtend. Mooi gelegen in een prachtige omgeving
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
rustig en toch sfeervol
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
14 dagen met veel plezier op Uw park gehad.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een heerlijk relaxte midweek doorgebracht op het park, waar alles naar wens was en goed geregeld.
10
Naam: Miranda Tevel
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben zeer genoten van onze chalet, en willen zeker nog een keer terug komen

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.