Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Bospark Lunsbergen

Borger, Drenthe, Nederland

  • Zwembad
  • Natuur
  • Cultuur

reviews

8.5

Vakantiepark Bospark Lunsbergen scoort gemiddeld een 8,5

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 18831 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 18831 reviews

9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben het 10 dagen prima naar de zin gehad, mede door het verblijf dat er op de meeste punten goed uit kwam. terugkeren hoort zeker tot de mogelijkheden, bij leven en welzijn. Jan en Tiny Heijnen
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
een midweek somber weer maar toch goed bevallen
9
Naam: E. Geuze
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Cornelis Wielders
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne plek voor een rustige vakantie.slimme thermostaat een en al ellende wat een kou hebben we gehad was totaal verkeerd afgesteld konden ze niks mee was voor de eigenaar dus eigenaar van nr.273 doe er wat aan .ook mag er wel wat renovatie plaats vinden .het word niet frisser erop.zo zonde van dat mooie huis.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Keurig verzorgd park en keurig en schoon huisje met alle benodigde inventaris.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De medewerker van het restaurant was zeer vriendelijk en service gericht.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Al 6 keer tot volle tevredenheid geweest.
10
Naam: GDD van Brug
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Derde keer op het park. Ideale uitgangspunt voor de activiteiten.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het huisje was netjes, maar we hebben helaas niet veel tijd doorgebracht op het park. De temperatuur was buiten niet erg aangenaam.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is altijd fijn om weer op een (inmiddels) vertrouwde plek te komen. Rust en een prachtige omgeving. Fijn chalet, alles zag er prima uit. Het personeel van het restaurant is ook heel vriendelijk. Kortom: we hebben een heerlijke vakantie gehad en komen graag weer terug.
9
Naam: Pieter De Wit
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Hele mooie ligging bungalow, goede snackbar, vriendelijkheid personeel, en alles goed bereikbaar.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We komen snel terug en fijn de aanbiedingen voor,👍🏻🤗☺️ Aow ers
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
altijd nette huisjes
9
Naam: Patricia Krijgsman-Outshoven
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park Leuke chalets Vriendelijke medewerkers Leuke stadjes in de omgeving
10
Naam: Femmy Spit
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was ontspannen en mooi
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Waren twee prettige rustige vakantieweken, ondanks eerste regenweek.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Bij zwembad zit het personeel alleen maar op telefoon te spelen niks in de gaten houden , ik wordt helemaal achter in het park gestopt met als gevoel die familie zetten we maar achter in , mee levend personeel ik had verteld dat mijn man was overleden maar niks mee levend jammer dit
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park is ruim van opzet in een bosrijke omgeving. De wandelmogelijkheden in de nabijgelegen staatsbossen zijn ruim. De prijs kwaliteitverhouding voor het chalet is gunstig.
9
Naam: Femme Houtsma
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mogen graag naar Lunsbergen, in oktober ook geweest, mooi park
7
Naam: Max van Enter
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het huisje nr. 249 was niet goed schoon en de bedden zijn oud en zakken door, dekbed wel goed. Onderhoud kan beter, volgens mij vocht bij plafond zie ook vlekken, wat best wel slecht is voor iemand met copd.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Lekker uitgerust
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Samen met dochter partner en jeugd 2 chalets gehuurd . Een warm welkom bij het inchecken met een hapje,echt top. We hebben een schitterend weekend gehad. Prachtig park .Leuke accommodatie en genoeg vertier voor de jeugd. Ook een prachtige wandeling gemaakt . Een schitterende omgeving. Heel erg bedankt namens ons allen
8
Naam: A van Rijn
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: H De Vries
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dit was de derde keer op een roompot park, wij hebben het reuze naar onze zin gehad.
10
Naam: J Gerrits
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk weekend gehad op de Lunsbergen. Netjes en schoon chalet, goede bedden en schoon en rustig park. Voor herhaling vatbaar!
8
Naam: S Van der Wal
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Lunsbergen is een hele fijne omgeving om tot rust te komen en even weg te zijn van alle drukte
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustige en ontspannen midweek gehad.
8
Naam: P. Dijkstra
Datum: 21 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Komen geregeld naar diverse parken maar vinden het een groot minpunt dat de aankomsttijd een uur is verlaat. Ergerlijk, maar ook al hoor ik dat van vele gasten, dat zal wel niet veranderen.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gewoon alles is goed

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.