Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Bergresort Winterberg

Winterberg, Sauerland, Duitsland

  • Berglandschap
  • Wandelen
  • Dorp vlakbij

reviews

8.7

Vakantiepark Bergresort Winterberg scoort gemiddeld een 8,7

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1021 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 1021 reviews

10
Naam: A Huisman
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij vinden het een fijne plek…heerlijk wandelgebied met de hond Alleen zijn nu al regelmatig daar geweest……..maar nog ooit een code ontvangen voor de sleutel.. Toevallig was mevr er maar soms ook niet…….
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gezellig ingericht, ruim, goede locatie
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Matrassen zijn ietwat doorgezakt. Verder prima verblijf gehad!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie liggng en mooie kamers
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een heerlijk ruim appartement en was van alle gemakken voorzien. Voor de kinderen ideaal dat in een Duits park er Nederlandsche tv was.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
prima huizen qua ligging en qua ruimte en ideaal om met zoveel mensen ieder een eigen huis te kunnen boeken (we waren met 31 mensen ).
9
Naam: P.A. van Burgel
Datum: 9 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
voor herhaling vatbaar
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf op loopafstand van het centrum. Voor het skiën wel de auto gepakt.
8
Naam: Flink J.A.
Datum: 3 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima locatie, fijn appartement, van alle gemakken voorzien. Wij hebben geklaagd over onze onderburen, die waren 2 van de 3 nachten tot laat erg luidruchtig (tot 05.00 in de ochtend lawaai maken). Hier is geen actie op ondernomen. De appartementen zijn erg gehorig, net als het trappenhuis.
7
Naam: Mink Jaap Ypma
Datum: 2 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hadden helaas slecht weer dus zaten veel in het appartement. Over het algemeen was het nog netjes, aantal jaar geleden ook geweest. Maar nu toch minder, want het was wat meer uitgeleefd. De kapstok was kapot, de deurpost in de badkamer ook. Tevens waren de bedden echt aan vervanging toe, ze waren echt doorgezakt! Als jullie deze puntjes weer aanpassen dan zien jullie ons zeker weer een keer terug!!!
6
Naam: Paul De Bont
Datum: 27 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Op zich was het huisje prima. Was aardig schoon, bedden waren goed en ruim genoeg. Het probleem was het beddengoed: de kussens en de dekbedden. Deze roken gewoon ranzig, echt vies. Gelukkig slapen de kinderen nog zonder kussens en heb ik altijd mijn eigen kussen bij, maar zon stank heb ik nooit eerder meegemaakt.
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Wanneer uw beddengoed niet fris ruikt kunt u hiervoor altijd langs het servicepoint zij kunnen het vieze beddengoed omruilen voor nieuw beddengoed wat uiteraard lekker fris ruikt. Wij hopen dat u verder een fijn verblijf heeft gehad. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer kleinschalig park met slechts enkele verblijven, zeer net met alle voorzieningen in de woning die nodig zijn voor een aangenaam, rustig verblijf nabij Winterberg.
10
Naam: Peter Peeters
Datum: 23 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
goed rustig en goede ligging
10
Naam: T. C.aVlegels
Datum: 19 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: H.S. Winterman
Datum: 14 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: H.G. de Jong
Datum: 12 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wederom een fijn verblijf en krijg wat ik verwacht! Het is wel zo dat als je hier vaker komt het allemaal makkelijker en bekender is dan iemand die voor het eerst komt. Dan is het niet persoonlijk en weet je niet wat de bedoeling is! Voor ons is het inmiddels een heerlijk en plezierige manier van boeken en ontvangst omdat je weet wat je moet doen
9
Naam: M. Jager
Datum: 14 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een heerlijk verblijf op een top locatie!
10
Naam: C. S. de Jong
Datum: 14 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima locatie, niet ver van het centrum.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: G Veluw
Datum: 11 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer zeer gezellig harstikke leuk ,als je na gaat dat het ruim 38 jaar geleden is dat we er geweest waren is het geweldig.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
leuk appartement,
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Aardige host. Wat gedoe gehad met parkeren helaas. Verder was het een redelijk nette en onderhouden accommodatie
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: F. Alebregtse
Datum: 28 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi en goed verzorgde appartementengebouwen. Wij vonden het een bijzonder prettige accommodatie om te verblijven.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn park, een speeltuin zou wel leuk zijn voor de kinderen
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn verblijf op een zeer mooie plek!
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Janny Heidema
Datum: 23 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dit was geen echt vakantiepark, maar 4 mooi gelegen vakantiehuizen, met prachtige appartementen, groot balkon en schitterend uitzicht. Echt een aanrader. Niet geschikt voor mensen , die slecht ter been zijn helaas. Belangrijk om te weten. Wij hebben ons geweldig vermaakt in Winterberg. 🍁💪🍁

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.