Bergresort Winterberg

Winterberg, Sauerland, Duitsland

  • Berglandschap
  • Wandelen
  • Dorp vlakbij

reviews

8.7

Vakantiepark Bergresort Winterberg scoort gemiddeld een 8,7

Dit is het gemiddelde cijfer uit 891 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf

Bekijk 891 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk appartement en ligging. Bank slechte staat, plotseling omgeruild zonder kennisgeving. ( 18 mei ) We werden uit bed gebeld. Later tijdens ontbijt gestoord, zonder kennisgeving , zijkant andere bank nog vervangen.(18 mei ) Toilet, de afzuiging veel lawaai en ging heel lang door. Keukeninventaris klopte niet volgens de lijst, briefje achtergelaten hoeveel aanwezig was bij aankomst.
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Carlo van Velde
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel net verblijf, schoon, erg comfortabel
9
Naam: H.G. de Jong
Datum: 13 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn verblijf in een keurig appartement op een mooie en rustige locatie. Het in-en uitchecken blijft een vreemde manier en het meubulair is aan vervanging toe
8
Naam: Marcel Ippel
Datum: 10 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super mooi huisje en ligging prima. Bank versleten, die zou vervangen mogen worden.
9
Naam: D Platjouw
Datum: 7 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 6 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf, mooie omgeving, heerlijk terras
9
Naam: Anoniem
Datum: 6 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijke verblijf gehad. Het was erg netjes en schoon. Het appartement was ruim en had een gezellige sfeer en uitstraling. Een aanrader!
9
Naam: Marij Frankefort
Datum: 6 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Gerard Wiegman
Datum: 6 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk verblijf. Geen gedoe. Makkelijk contact. Gereserveerde parkeerplaats. Geen geluid van de buren.
7
Naam: Anoniem
Datum: 3 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een mooi complex op een perfecte locatie. De meubels en het stucwerk doen afbreuk aan de uitstraling die verder wel positief is. We wisten dat er nauwelijks faciliteiten waren, maar een speelveldje met iets meer ruimte en meer dan 2 schommels en een zandbak zou top zijn. De sauna heeft weinig toegevoegde waarde, omdat de locatie van de sauna nogal vreemd is bij een lawaaierige wasmachine en droger en mensen die in en uit lopen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima vakantie gehad. Heel mooi en ruim appartement. Wij hadden appartement B4 en wij hadden helaas geen koekenpan(nen) Deze hebben we dus zelf maar gekocht. Schoonmaak mocht wel ietsje beter. Konden zelf ook niet stofzuigen omdat de stofzuigerzak ontbrak. Maar al met al voor herhaling vatbaar.
9
Naam: M Verhoog
Datum: 29 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Chantal Van Aartsen
Datum: 20 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een heerlijke onbezorgde vakantie gehad.
10
Naam: Anoniem
Datum: 19 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij komen hier vaak en graag en het voelt elke keer als thuiskomen!
6
Naam: Anoniem
Datum: 17 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het appartement, twee jaar oud ?, was niet goed schoongemaakt, vies. Zitkamermeubilair vies en kapot. Problemen met instelling tv niet opgelost (zelf gedaan in twee dagen tijd). Lekkage in toilet (geen enkele reactie van host) dus niet opgelost. Meubilair op balkon, van de zes stoelen twee met slechte kapotte poten. Geen goede ventilatie in badkamer, alleen raam open - met kou niet duurzaam. Oven in keuken niet naar gekeken, niet gebruikt gezien eerdere ervaringen met Roompot. Inrichting matig, we zijn beter gewend van Roompot .
4
Naam: Anoniem
Datum: 16 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gehorig, onvoldoende en slecht passende dekbedden, vloer net niet schoon. Matrassen waarvan de binnenvering hinderlijk voelbaar is. Slaapbank is erg versleten de bekleding schilfert. De kringloop zou het nog weigeren. Geen goede beurt voor Roompot. Jammer!
9
Naam: Sandy Ummels-Ingenhutt
Datum: 15 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zie ook Google review. Appartement was netjes verzorgd, misschien beetje opfrisbeurt nodig. De bank was echt aan vernieuwing toe en hadden dit vermeld in onze review. Toen we terug kwamen van een uitje, bleek deze bank reeds vervangen te zijn door een nieuwe bank. Dat was een aangename verrassing. Al opgelost voordat we het gemeld hadden. De host was ook op tijd en vriendelijk. Wij hebben een heerlijke week gehad.
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima plek, waar ik zeker weer terug zal komen. Fantastisch gelegen, op loopafstand van het gezellige stadje Winterberg en tal van faciliteiten in de onmiddellijke omgeving
10
Naam: Linda Draaijer
Datum: 26 maart 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was geweldig, prachtige ligging, net huisje van alles voorzien. Wij komen graag weer terug volgend jaar. Ps als ik dan echt wat moet zeggen wat wel aangepast kan/mag worden. Was de slaapbank die liet helemaal los, plastic achtig stukjes bladeren eraf. Wij hebben het enkel gebruikt als bank niet als slaapbank. Nogmaals alles perfect en zelfservice check in ging ook top. Kregen een code voor sleutelkastje en het boekje was van alle informatie voorzien. Zeer duidelijk. Tot volgend jaar.
9
Naam: Peter Peeters
Datum: 25 maart 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 maart 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anne-Marije Edelman
Datum: 21 maart 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De locatie was top. En het appartement was heerlijk ruim. Het was alleen niet schoon. Spullen uit de kast vies, stof en verschillende vieze sporen. De bank is ontzettend aan vervanging toe. Zonde van het appartement om hier niks aan te doen. Verder wel genoten met elkaar. Maar wij zouden niet snel nog eens terugkomen als er niks aan hygiëne en onderhoud wordt gedaan.
10
Naam: Familie Ruijtenberg
Datum: 14 maart 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De appartementen zijn heerlijk ruim, hebben een fantastische ligging t.a.v. Winterberg en skipistes. We voelen ons er thuis. Echt heerlijk!
9
Naam: Evelien Veltman
Datum: 11 maart 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een hele fijne vakantie gehad in een mooi ruim appartement dat van alle gemakken voorzien was.
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 maart 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Appartement was super alles aanwezig .Bedden goed .was heerlijk rustig hebbenbhet heerlijk gehad.
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prettige accommodatie op handige locatie
9
Naam: Anoniem
Datum: 4 maart 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
* mooie ligging * ruim appartement * goede inventaris in keuken * kapotte bank * slechte WiFi * onvriendelijke ontvangst * geen extra info bij ontvangst (Niet zoals we gewend zijn bij Roompot)

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.