Ferienresort Bad Bentheim

Bad Bentheim, Nedersaksen, Duitsland

  • Landhuisvilla’s
  • Animatieprogramma
  • Bosrijke omgeving

reviews

8.5

Vakantiepark Ferienresort Bad Bentheim scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 12900 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Gastvrijheid
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad

Bekijk 12900 reviews

7
Naam: Anoniem
Datum: 27 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dit was de 4e keer op dit park. Altijd erg tevreden geweest, en dat maakt ook dat we weten dat het ook anders kan. Helaas troffen we dit keer een huisje met vele gebreken en smerige keuken. Jammer dat we voor ons korte verblijf hier 3x voor bij de receptie moesten zijn. Uiteindelijk is alles goed opgelost.
9
Naam: Jan Ditzel
Datum: 25 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust en ontspanning
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: George van Holten
Datum: 25 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
gezellig, hele mooie huisjes en een heel mooi en netjes aangelegd park. laatste keer was 3 1/2 ( corona zat ertussen helaas) geleden maar we komen elke keer weer terug!
10
Naam: Anoniem
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Agnes Elfring
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zijn er al vaak geweest op het park, maar de stoeptegels liggen er gevaarlijk in, en nogmaals een trapleuning rechts met het naar boven gaan. Verder zijn we tevreden vandaar dat we vaker op het park met veel plezier komen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
leuk park, goede weg wijzering en goede parkeerplaatsen mooie bungalow, min punten voor de grote van een 6 persoons bungalow een te kleine woonkamer en geen prettige zitbanken
9
Naam: Clemens Holthinrichs
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ondanks dat het enige gebreken had hebben wij het toch heerlijk ervaren. De gebreken hebben wij door gegeven aan de receptie zodat het voor de volgende huurder in orde gemaakt kan zijn.
10
Naam: Mark Oude Egberink
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heel fijn verblijf gehad, ik heb zelf per ongeluk een tafel kapot gemaakt met het gourmetstel. Dit netjes wezen melden en vandaag gebeld met het bedrag van de schade/vervanging van de tafel. €963 euro, dit is wel een bizar hoog bedrag voor de tafel.
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer fraai park, efficiente afhandeling.
8
Naam: Jos van Hamont
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Uitstekend park, goed uitgerust. Helaas ongewenst bezoek gehad snachts, krat bier en sixpacs en wijn gestolen vanaf ons terras. Een vrije toegankelijkheid van het park heeft helaas ook een prijs. We hebben dit bij de receptie gemeld maar die kunnen verder niks doen. Misschien een waarschuwing ophangen of in de huisjes leggen dat je niks buiten moet laten staan.
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Lekker rustig en paden goed verlicht. Moesten terug naar de receptie, de pasjes werkten niet !!
9
Naam: Petra Drenth
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij waren er met 7 pers en hebben het heel gezellig gehad. Mooi groot huisje voor 7 pers het enige min puntje is dat de badkamer niet goed schoon was haren en een zwarte rand in het bad en veel haar in de hoekjes. Hier melding van gemaakt ze konden wel iemand langs sturen dit was niet nodig ik had het zelf al gedaan...
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Na de eerste dag, gelukkig verder een zorgeloos verblijf gehad.
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Er was veel vies in de grote woning.
9
Naam: Oscar
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Keurig nette huisjes; die wij hadden leek wel nieuw. Gold ook voor mubilair etc. Ruim opgezet park. Veel leuke restaurants in de omgeving.
10
Naam: Monica Te Nijenhuis
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Genoten , ondanks dat het park voor 60 % was bezet, vonden we dat het personeel vrolijk vriendelijk en behulpzaam was. Wij komen zeker een keertje terug .
10
Naam: Mark Blom
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Erg prettige vakantie gehad samen met mijn vriendin! Wij komen zeker terug
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prettig, schoon, rust
10
Naam: Anoniem
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Als zeer positief. Vroeger namen mijn opa en oma de kleinkinderen altijd mee naar bad bentheim. Nu was dit eens andersom. Mijn opa en oma hebben zeer genoten van het gezellige weekend, net als vroeger! Alles was goed bijgehouden.
9
Naam: Marlous Weener
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk een week genoten in bungalow nr.197 typeBBL7. Vrijstaand met een behoorlijke tuin.. Alles was goed schoon. De verrassing die klaarstond bij aankomst. Omdat we bij de vorige boeking nogal wat problemen hadden! En ter compensatie bed, bad en keuken linnen gratis. Wat ons wel opviel was, dat er bij onze vorige boeking van een weekend in een kleiner huisje, 4 rollen wc papier lagen. En nu maar 1 rol voor 2 toiletten. Dat dus dezelfde dag als eerste gekocht in de winkel. Het enige nadeel voor ons was, dat we zelfs in het huisje de trein best wel heel vaak hoorden langskomen. Dat zal in de zomer nog duidelijker zijn. Zijn nu al aan het kijken naar hetzelfde type huisje, maar dan iets verder van het spoor. Maar wel op een rustige plek. Oh ja en de koffie en het gebak in het restaurant zijn een aanrader. En het vriendelijke personeel. We gaan nu al weer kijken wanneer we weer bij jullie kunnen komen. Heerlijke fietsomgeving. En bad Bentheim is leuk om te bezoeken! Voor ons washer ook een fijne uitvalsbasis om onze familie in Enschede en Hengelo te bezoeken! Dank jullie wel!!
8
Naam: Fred van Gisteren
Datum: 22 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goed mooi onderhouden park, Fijn restaurant met eten van goede prijs-kwaliteitverhouding. Huisjes waren compleet ingericht. Wel zou een afzuigkap met meer vermogen wenselijk zijn. Moesten nu met koken steeds de ramen openzetten. Een zwaarder stofzuiger i.v,m. de hondenharen was prettig geweest. Zitcomfort van feuiteuls was iets minder.
8
Naam: Jan Groenendijk
Datum: 21 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park!
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
weer een geslaagde roompot vakantie
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park, alleen restaurant geven wij een onvoldoende
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig huisje leuke omgeving
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.