Ferienresort Bad Bentheim

Bad Bentheim, Nedersaksen, Duitsland

  • Landhuisvilla’s
  • Animatieprogramma
  • Bosrijke omgeving

reviews

8.5

Vakantiepark Ferienresort Bad Bentheim scoort gemiddeld een 8,5

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 14109 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf

Bekijk 14109 reviews

9
Naam: Nieske Bakker
Datum: 4 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig park, vriendelijk en behulpzaam personeel, en lekkere maaltijden!
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig mooi ruim en net park. Mooie grote vakantie huizen. Zeker voor herhaling vatbaar!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park en heel mooi aangelegd, ruimtelijk en leuk met al die verschillende type huizen. Je waant je in een soort dorp als je er door heen loopt. Wij hebben een heerlijke week gehad en zullen beslist nog een keer terug gaan.
9
Naam: Wiert Niewold
Datum: 3 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi en ruim opgezet
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Hopen een keer terug te komen. Nu moesten wij helaas een dag eerder weg ivm een crematie.
8
Naam: T.J Sauwen
Datum: 2 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi onderhouden park. Veel groen, ruimtelijk opgezet, mooie en ruime huisjes. Alleen jammer van de oude TVs zonder USB aansluiting, en slechte beeld- en geluidskwaliteit. Gelukkig was het goed weer, maar als jij bij slecht weer veroordeeld bent om binnen te blijven, is een betere TV wel een must (Google Chrome werkte helaas ook niet). Op dit kleine puntje na héél erg genoten.
8
Naam: H.J. Steenvoorden
Datum: 2 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het verblijf was meer dan oké. Echter aandacht voor de volgende punten; - geen oventje in het huis. (Magnetron kan er wat ons betreft eruit!) - geen lekkere relax stoelen aanwezig voor op het terras. Wat het restaurant betreft, na 19.15 uur konden wij niets meer bestellen. (30-06-2022) Waren al aan het opruimen, ondanks het feit dat men vermelde dat de keuken tot 20.00 uur op zou zijn. Minpuntje!!! Konden nog wel de IJSKAART krijgen......!! Ha.ha.... Dit was een slechte beurt van het personeel, inclusief de manager.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben enorm genoten op het park Bad Bentheim. We hadden perfect weer. Weinig wind vergeleken in Nederland. Bijna alle dagen s avonds buiten gegeten. Wij zaten in een 10 persoons huis. 1 koelkast is te weinig. Gaarne een 2e erbij plaatsen is geen overbodige luxe. Schitterend park, schoon en heel mooi aangelegd.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn huis. Heerlijke ligging. Mooie fietsroutes.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Franciscus Scheepers
Datum: 2 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Ronald Ter Horst
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
zeer tevreden over ons verblijf.......wel kun je het pech hebben naast een groep jongeren te belanden die het biet zo nauw nemen met de rust. Waren het eerste weekend een paar groepen in het begin van het park waar je liever niet naast wil zitten.....zou je behoorlijk overlast van hebben.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: André Kruijmer
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
parkachtig geheel
9
Naam: M.J. Bilkes
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijke vakantie gehad, genoten van de rust die er op het park heerst en de ligging van de huisjes.Echt top !!!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
vriendelijke mensen mooi park en mooie vakantie verblijven
9
Naam: Boudewijn Blomaard
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een goed onderhouden park met een keur aan verschillende huisjes welke allen goed onderhouden zijn. Vooral binnen in de bungalow schoon en smaakvol en praktisch ingericht.
8
Naam: Marian van Eijk
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een heel prettig park met mooie accomodaties
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke plek om vakantie te vieren ! Bedankt Roompot!
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi ruim opgezet met aandacht voor groen. Veel speelvoorzieningen en leuk gevarieerd aanbod qua eten en drinken.
10
Naam: Jack Thijssen
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi, ruim park. Nagenoeg geen vuil langs paden en wegen. Voldoende privacy. Zeer aan te bevelen! Jammer genoeg wel last van luidruchtige groepen tot rond middernacht. Hier is denk ik geen controle op.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Voor herhaling vatbaar!
9
Naam: Dick Zipp
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik vind mijn verblijf prima op het park ook al dat het fijn fietsen is en mooie beziens waar die heden,zal zeker nog maals terug komen.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Groen,rust,vogels , De natuur
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ruim opgezet groen park met mooie grote huisjes
10
Naam: Dries Barneveld
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een geweldig mooi vakantiepark waar alles goed onderhouden wordt en een mooi rustig park op een mooie locatie we hebben daar echt van genoten
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Schoon, mooi aangelegd park. Fijn vrijstaand huis, lekker ruim.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.