Ferienresort Bad Bentheim

Bad Bentheim, Nedersaksen, Duitsland

  • Landhuisvilla’s
  • Animatieprogramma
  • Bosrijke omgeving

reviews

8.5

Vakantiepark Ferienresort Bad Bentheim scoort gemiddeld een 8,5

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 15353 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 15353 reviews

10
Naam: Chantal
Datum: 25 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Genoten van een prachtige omgeving!
10
Naam: Willem Fuchs
Datum: 25 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Eric Koldenhof
Datum: 25 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig en leuk park
8
Naam: Annie van de Donk
Datum: 25 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn verblijf gehad. Geen enkel commentaar
10
Naam: Tiny
Datum: 25 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een park wat zeker voor herhaling vatbaar is!!!!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn verblijf gehad. Goed te doen met een baby. Prettige uitstraling op het park, centrale ligging, leuk huisje
9
Naam: Geert Veen
Datum: 25 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een mooi en goed ingericht park. Wij waren hier ook in 2017 en het bevalt ons elke keer uitstekend. Goed bereikbaar en vele mogelijkheden voor mooie fietstochten. Een verblijf in bad Bentheim bij Roompot zeker voor herhaling vatbaar. Mvg, Hennie en Geert Veen
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie ligging goede huisjes
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: H. Boer
Datum: 25 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ruim en rustig park. Gelukkig knooppuntenroute voor fietsers aanwezig. Veel gebruikt van gemaakt. Dichtbij en toch in het buitenland.
9
Naam: Kars van den Brink
Datum: 25 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben ons verblijf als prettig en gezellig ervaren. En de accomodatie was schoon en netjes
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park ziet er mooi en verzorgd uit, evenals de woning met sauna.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super verblijf. Ik mis alleen een klok in de woonkamer. Kleinigheidje.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: H.a Steenbrink
Datum: 22 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De aan komende tijd van 1600 is veel te laat vindt ik
9
Naam: Ruben van Oostende
Datum: 22 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
3 puntjes: 1: de wasmachine deed het niet (de deur ging niet open) 2: de afzuigkap deed het niet 3: Het zou prettiger zijn al duidelijk vermeld staat (in de app) dat op zaterdag geen á la carte kan worden gegeten in het restaurant, wij stonden voor een verassing toen we aankwamen en bleek dat we enkel aan het buffet deel konden nemen. Het was te laat om met de kinderen nog ergens anders heen te gaan dus zijn we wel maar gebleven. Qua informatievoorziening is dat wel een verbeterpunt!
8
Naam: Christina Benjamins
Datum: 22 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
wij hebben een heel gezellig weekend gehad in een mooi huis op het park. Het zwembad wat gratis toegankelijk is, is echt een aanwinst.
9
Naam: Marc Sturm
Datum: 22 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk tot rust gekomen in een luxe huisje. Goede voorzieningen.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuke huisjes op een mooie locatie in een omgeving waar veel te doen is!
8
Naam: Peter Poelman
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Peter Kleinjans
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park, ruim van opzet en veel goede voorzieningen. Een aanrader.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig rustig park met mooie goed onderhouden huisjes.
9
Naam: Jose van Helden
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Erg mooi park en omgeving. Komen zeker terug
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn groen en rustig park. Wij, hadden een gerenoveerde en smaakvolle bungalow Compelte inventaris. Hele fijne bedden en dekbedden. Mooie ruime hal en cv/ berghok Eetkamerstoelen zitten, wel erg hard. Een kussentje er in zou prettig zijn.jammer dat er in de info stond, koffie pad machine bleek een cupjes machine te zijn. Hierdoor had ik de verkeerde koffie mee.
8
Naam: Gerda
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
prachtig park, mooi gelegen en mooi aangelegd, prima huisje hadden we, maar het zou wel iets gezelliger kunnen in de woonkamer, geen leuk postertje in een lijstje, niets, en dat zou toch wel wat gezelliger kunnen, die houten kasten mogen er trouwens wel uit, dat is zo gedateerd, of schilder ze in een lichte kleur
10
Naam: Ann Cuypers
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Weeral een super vakantie gehad, super mooi gerestyled huisje, zeer proper onderhouden park, reuze vriendelijk personeel, lekker gegeten. Enkel betere duidelijkheid over sluitingsuur van restaurant ,we hebben nu op 6 minuten ons dessert moeten opeten, wij dachten dat de keuken om 20.00u sloot ,maar het blijkt dat het hele gebouw om 20.00u sluit ,maar dan mogen ze om 19.45u niet vragen of je nog dessert wil hebben. Misschien betere formulering hierover. Verder reuze verlof gehad. Tot volgend jaar.
10
Naam: Chantal
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park was perfect, incheck ideaal geregeld doordat je je pasje thuis krijgt gestuurd. Het is geen probleem dat je laat aankomt. Het huisje was prima, niet extreem luxe maar voldeed aan verwachtingen. Heerlijk dat er overal vloerverwarming is. Mijn klacht over de kapotte sauna en het vieze bad werd serieus genomen. Helaas heb ik door ons korte verblijf hierdoor niet kunnen genieten van mijn sauna en bad.

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.