Ferienresort Bad Bentheim

Bad Bentheim, Nedersaksen, Duitsland

  • Landhuisvilla’s
  • Animatieprogramma
  • Bosrijke omgeving

reviews

8.5

Vakantiepark Ferienresort Bad Bentheim scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 12372 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 12372 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een prettige omgeving, van alle gemakken voorzien
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik vond de schoonmaak in de accommodatie niet om over naar huis te schrijven. Overal lag stof. De badkamers waren niet bepaald schoon. In de woonkamer leek het alsof er niet was gestofzogen.
10
Naam: Miriam De Groot
Datum: 26 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: B. Stegeman
Datum: 26 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
royaal opgezet park met leuke huisjes. kindvriendelijk met leuk centrum.
8
Naam: Renate Slingerland
Datum: 26 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bad Bentheim is een heel leuk park. Direct over de Nederlands-Duitse grens en meteen in een andere omgeving. Het groen is goed onderhouden. De speeltuintjes zijn leuk. Animatieteam biedt een gevarieerd programma voor de kinderen aan. Iets meer voor de tieners zou leuk zijn. We verbleven in type BBL7. Die is wel aan vernieuwing toe. Het rotan van de eetkamerstoelen is kapot. De kussens op de eetkamerstoelen zijn helemaal versleten. De voegen in de badkamer zijn geel van oud zeepsop. Veel Nederlandse huisjes hebben het label restyled. Dat zou ik heel graag zien bij deze huisjes want we vinden dit een heel leuk park, maar de huisjes zijn nu gewoon verouderd, de sfeer in het huisjes moet een beetje moderner gemaakt worden. Wel ruim en mooi gelegen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima!
10
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben alleen gebruik gemaakt van een huisje. Gezien onze gezinssamenstelling hebben we activiteiten gedaan buiten de accomodatie. Maar we zouden het zo weer doen. We hebben op dezelfde voorwaarden eerder in Zuid- Holland van jullie gebruik gemaakt.
7
Naam: Peter van Bavel
Datum: 25 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Wouter Elstgeest
Datum: 25 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ondanks het echte herfstweer was het weer prima verblijven in Bad Bentheim. Alles goed op orde; niet gek dat we al voor de derde keer terug zijn.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Luxe huisje in prachtig park
8
Naam: Peter Renses
Datum: 25 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben het met elkaar erg naar onze zin gehad op het vakantiepark!! Het park is prachtig. Maar bij aankomst in de woning, ben ik anderhalf uur bezig geweest om de vieze koelkast, de vette kookplaat en dito aanrecht, de eettafel waar viezigheid aan vast plakte en de eetkamerstoelen alsmede de bank schoon te maken. In de naden van de stoelen lag een laag broodkruimels en ander troep, terwijl de koelkast stonk naar schimmelkaas en de glazen leggers te vies waren om etenswaren op te leggen. Vies!! Maar daarna hebben we intens met elkaar genoten van ons samen zijn, ouders, kinderen en kleinkinderen. Echt een familiepark.
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park, prachtig huisje. Restaurant zonder menukaart vind ik niet echt getuigen van service, op je telefoon moeten rommelen om wat te bestellen en er was geen vegatarisch
9
Naam: J.A.M Reinders
Datum: 25 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zijn hier nu in totaal 3 keer geweest. Wat ik al die tijd al mis is een combi magnetron. Dan kun je ook een keer wat broodjes bakken of iets anders uit de oven maken. Een magnetron is dus al lang uit dit tijdperk.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima huizen, inrichting ook oké. Wij hebben genoten van ons verblijf.
10
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Veel ruimte in en om het chalet. Prachtig -gratis!- zwembad dichtbij. Prima sauna
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Arnoud Uiterwaal
Datum: 24 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben het heerlijk gehad mooi park met ruime huisjes waar alles op en aan zit. Minpuntje weinig sfeer in het restaurant en winkel, maar wel weer een prima bestelservice
8
Naam: C.J. van der Heij
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Volgende keer graag een huisje dat niet pal naast de weg staat. Ik voelde me behoorlijk bekeken en moest de gordijnen (overdag) dicht doen voor een beetje privacy. We hadden nr 201. Verder mooi park, prima huisje, hondvriendelijk park, helemaal goed!
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Jack van Essen
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Jeroen de Jong
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Erg fijn vakantiepark, goede faciliteiten, mooie ligging. Het onderhoud en de schoonmaak in het huisje waren niet goed en werd ook niet opgelost, dat is wel slecht.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke midweek gehad! En zeker ik als trouwe klant van Roompot, kom ik nog eens terug! Ga zo door! Mvg. Arie en Arianne Boele
8
Naam: Sjoerd Huisman
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De ketel was stuk, hier is 2x naar gekeken maar helaas niet opgelost. Bij het gebruik van warm water liep er ook Water van 70 graden door se vloerverwarming. De temperatuur in het huisje is ons hele verblijf niet onder de 23 graden gekomen met alle ramen open! Dat dit niet is opgelost was teleurstellend. De algemene staat van de bungalows niet best. Het park is verder prachtig gelegen. Een mooi zwembad nabij eb veel te doen in de omgeving.
10
Naam: Edwin Janse
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer prettig verblijf, en snelle service technische dienst!
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park, netjes verzorgd. Huisje was echt vies en veel gebreken. Aantal dingen al opgelost. Helaas het hek niet waardoor de hond niet in de tuin kon. Prijzen annimatie erg hoog.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prettig. Net en schoon huisje (alleen bijna niet koel te krijgen ondanks verlagen verwarming).
8
Naam: Jaj Geerts
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park ruim opgezet ruime woningen
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf gehad. Accommodatie was netjes, niet alles was helemaal schoon (vloer, tafels waren nog viezig) maar dat hebben we zelf opgelost. Voor grotere kinderen (vanaf 8 +) was er weinig vermaak. Jammer was dat de middelste kinderen niet mee konden doen met lasergame ( zat snel vol) . Voor de jongere kinderen was de animatie wel super leuk!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.