Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Speciale kortingen

Bij Hogenboom Vakantieparken kunt u van diverse kortingen profiteren.

Voor alle kortingsregelingen gelden de volgende regels:

  • De korting wordt berekend over de huursom
  • Over bijkomende kosten en eventuele bijgeboekte extra's wordt geen korting verleend
  • Combinaties van kortingen en korting op arrangementen zijn niet mogelijk
  • Kortingen, acties en aanbiedingen zijn niet van toepassing op reeds gemaakte reserveringen

Jonge gezinnen- en 55+ korting

In een groot aantal periodes buitenom de schoolvakanties en feestdagen en voor diverse accommodaties bieden wij u jonge gezinnen- of 55+ korting van 15% over de huursom. Indien deze korting van toepassing is op de door u gekozen periode, wordt deze automatisch verwerkt in het boekingsproces. Wanneer de korting niet automatisch zichtbaar wordt in het boekingsproces, geldt er geen jonge gezinnen- en/of 55+ korting.

Voor de jonge gezinnen korting geldt dat op het moment van aankomst het jongste kind elf jaar of jonger dient te zijn. Voor de 55+ korting geldt dat één van de gasten uit uw reisgezelschap op het moment van aankomst 55 jaar ouder dient te zijn.

Groepskorting

Wanneer u meer dan 10 vakantieverblijven boekt, profiteert u van een aantrekkelijke groepskorting. Informeer hier naar bij reservering of stuur een e-mail naar touroperating@vakantiegevoel.nl.

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten zoals o.a. reserveringskosten à € 30,- (kamperen € 15,-) en eindschoonmaak. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.