van
Deze kosten worden op de rekening apart gespecificeerd
  Mijn vakantiegevoel
Nederlands  Deutsch 

VakantiePark Aquadelta (Zeeland, Nederland)

Tips & Nieuws

Ekkie Eekhoorn


Hoi, ik ben Ekkie Eekhoorn en ik ben de nieuwe mascotte van Hogenboom Vakantieparken! Ik ben op VakantiePark Aquadelta om nieuwe vakantievriendjes te maken. We kunnen samen spelletjes doen, gaan knutselen, dansen en nog veel meer!

Wil je meer over mij te weten komen? Neem eens een kijkje op mijn eigen website. Kijk ook eens op mijn Facebook en Twitter pagina's.

 

Over het park


Virtuele tour
Wilt u VakantiePark Aquadelta en de omgeving van het park alvast met eigen ogen zien? Dat kan hier! Met meer dan honderd 360-graden-foto's en luchtfoto's kunt u het park, met haar omgeving, de faciliteiten en verschillende woningen ontdekken.

Woninginformatie
Een aantal woningen van het type Parel en Saffier is speciaal ingericht als kindervakantiewoning. Deze woningen op de begane grond zijn standaard voorzien van kinderstoel met zitkussen, kinderbed met matras en zeiltje, kinderbadje, box met kleed, wandcontactdoosbeschermers, nachtlampje, traphekje, aankleed- kussen, magnetron en kinderpo. Hiervoor geldt een toeslag, zoals vermeld in de prijslijst en is op aanvraag te reserveren.

Zakelijke reserveringen

  • Waarborg verplicht van € 100,- tot € 500,- (dit kan per park verschillen)
  • Iedere 2 weken een extra schoonmaak verplicht per woning
  • Iedere 2 weken extra bedlinnen pakket verplicht per persoon
  • Maximaal 1 werknemer per slaapkamer
  • Indien uw verblijf langer is dan vier (4) weken, komt u in aanmerking voor tijdelijke huisvesting. Kijk hier voor meer informatie.

 

Parkfaciliteiten


Online supermarkt
Geen gesleep met boodschappen van thuis? Niet op de aankomstdag in de rij voor de kassa in de supermarkt? Kies voor gemak en bestel nu alvast - tot 2 dagen voor aankomst - uw boodschappen in onze online supermarkt. Bij aankomst op het vakantiepark staan de door u bestelde boodschappen voor u klaar in uw accommodatie. Bekijk nu de online supermarkt.

 

Tips voor uitstapjes


Uitgelicht

  • Met € 3,- korting naar Waterland Neeltje Jans? Klik dan hier.
  • Kinderspeelparadijs Kinderland: een waar paradijs voor de kids met heel veel activiteiten onder één dak, zoals klim- en klauternetten, rodelbaan, glijbaan, ballenbak, speciaal stuk voor de allerkleinsten, etc.

Bent u nieuwsgierig naar wat er verder in de omgeving te doen is?

Meer info

Toon Filters